Descrierea produsului

La realizarea interfonului audio multifunctional Basic Excellence s-a folosit tehnologia digitala,astfel incat sunetul sa fie clar si fara interferente. Pe langa functia tipica de interfon audio,Digital Excellence este prevazut cu un sistem de notificare pentru modificarea temperaturii in camera,functie vocala bidirectionala,lumina de veghe si alte functii utile parintilor.
Caracteristici generale:
Este prevazut cu 1 canal digital,avand o raza de acoperire de aproximativ 300 m in camp deschis. Nu are interferente multumita tehnologiei digitale utilizate.
Ecran digital cu lumina pe fundal,pentru o vizualizare facila a ecranului chiar si in camere mai intunecoase. Lumina ecranului este albastra.
Indicator privind intensitatea sunetului receptionat.
Functie vocala bidirectionala – parintii pot vorbi cu copilul prin intermediul receptorului-emitator.
Receptorul este prevazut cu lumina difuza (lanterna).
Emitatorul are lumina de veghe si are incluse 4 melodii pentru linistirea copilului. Aceste functii pot fi modificate din meniul receptorului (schimbarea melodiilor,modificarea volumului,stabilirea functiei luminii de veghe,etc). Tot de la receptor,se poate opri sau porni emitatorul aflat in camera copilului.
Termometru de camera cu afisare pe ecranul emitatorului,cu avertizare in cazul in care temperatura din camera copilului se modifica intr-o anumita limita.
Exista posibilitatea alegerii limbii pentru afisarea meniului (6 limbi diferite).
Cu functia activare vocala,
Receptorul include baterii tip acumulator.
Indicator pentru acumulator descarcat.
Alarma in cazul in care receptorul nu se afla in aria de acoperire a emitatorului.
Caracteristici tehnice:
Raza de emisie: 300 m in camp deschis
Numar canale : 1
Sistem : digital,DECT
Puterea emisa: < 20 dBm
Activare vocala : da
Adaptor si acumulator : incluse pentru receptor,emitatorul functioneaza direct la priza sau cu baterii reincarcabile 1,5 V (nu sunt incluse)
Garantie : 24 luni

Interfon monitorizare copii Basic Excell

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra