Descrierea produsului

Aceasta compilatie contine jocurile: - Far Cry 4 - Far Cry Primal Far Cry 4 Far Cry 4 este un First Person Shooter într-o lume deschisa care ofera cea mai imersiva si vasta experienta Far Cry. În Far Cry 4, jucatorii se vor regasi în Kyrat, o regiune superba, periculoasa si salbatica din Himalaya, controlata de un rege despotic autoproclamat.

Jucatorii îsî vor scrie propria istorie într-un peisaj exotic si deschis cu ajutorul unui numar mare de arme, vehicule si animale. Far Cry Primal Franciza Far Cry, câstigatoare a numeroase premii, care a luat cu asalt tropicele si muntii Himalaya, intra acum în lupta de supravietuire a omenirii prin intermediul gameplay-ului inovator de tip open-world, care aduce laolalta bestii uriase, medii care îti taie rasuflarea si întâlniri imprevizibile.

Bun venit în Epoca de Piatra, o perioada extrem de periculoasa si plina de aventura, în care Pamântul era condus de mamuti si tigrii cu dinti sabie, iar omul era în partea inferioara a lantului trofic. Fiind ultimul supravietuitor dintr-un grup de vânatori, vei învata sa-ti confectionezi propriul arsenal, sa te aperi de pradatori fiorosi si sa depasesti triburile inamice pentru a cuceri Oros-ul si pentru a deveni Pradatorul Apex.