Descrierea produsului

Construiește un Triceratops! Construiește un model motorizat al acestei creaturi preistorice cu 3 coarne! Un dinozaur de referință care cântărea mai mult decât un elefant. Pune acest dinozaur în mișcare și află fapte uimitoare despre mărimea și hrana sa. Se pot construi 5 modele mari de dinozauri: Brontosaurus, Pterodactylus, Triceratops, Stegosaurus și Ankylosaurus!
Copiii iubesc dinozaurii – dinos sunt fantezia copilului!
Pentru copii cu vârste 8 – 14+. Acum, copiii pot juca “paleontolog” cu setul de jucării Jurassic Earth STEM! Acest set STEM ridică nivelul expertizei la capitolul dinozaurilor și cunoștințele științifice ale copiilor. Distracția vine cu construirea modelelor preferate și utilizarea motorului pentru a le aduce în viață. Folosind interesul deosebit al copiilor de a explora, cartea se angajează să îi învețe fapte uimitoare despre perioada jurasică, creaturi uriașe, fosile și șopârle.
Jurassic Earth set de la colecția STEM Heroes include:
-124 de piese fabricate din ABS pentru construirea a cinci modele mari de dinozauri și o broșură de 22 de pagini cu teorie, fapte uimitoare, instrucțiuni de construire pentru 2 modele și instrucțiuni pentru accesarea experimentelor online.
– Instrucțiuni 3D de construcție online pentru toate cele 5 modele. Instrucțiunile de construire 3D sunt disponibile și în aplicația gratuită Engino kidCAD pentru Android & iOs. Copiii pot juca în timp ce practică abilitățile de proiectare asistată de calculator (CAD), prin mărirea și micșorarea fiecărui model, rotirea lor în spațiul 3D.
– carte STEM, cu fapte uimitoare despre Pământ în timpul erei jurasice, știința paleontologiei, tipurile de dinozauri, fosilele și informatii despre dispariția lor.
– Quiz și Experimente online pentru a juca și a începe descoperirea disciplinelor STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică) în timp ce studiază structura, mișcarea și puterea dinozaurilor!
– Este inclus un motor electric care necesita 2 baterii AAA (nu sunt incluse)
Ne străduim să respectăm cele mai stricte standarde de siguranță și de calitate, asigurându-ne că, copiii se vor bucura de drumul lor distractiv spre succes!

Joc de constructie educativ Engino Jurassic Earth Motorized

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra