Descrierea produsului

Brain Cheeser este un nou joc magnetic de calatorie, marca Smart Games, care va testa gandirea logica si analitica si perceptia vizuala a jucatorilor.
Jucatorii sunt provocati sa aseze piesele jocului, astfel incat toti soriceii sa priveasca prin gaurile cascavalului.
Uneori gaurile raman goale, dar nu sunt permise jumatati de gauri in solutii, cu exceptia marginii patratului.
Jucatorii trebuie sa rezolve cele 48 de provocari in care este indicat locul soriceilor si, pentru primele nivele, incepator si junior, si pozitia catorva bucati de cascaval.
Initial se plaseaza soriceii pe spatiile indicate in provocare si, in cazul primelor nivele, si bucatile de branza. Apoi vor trebui asezate toate piesele, astfel incat toti soriceii sa priveasca prin gaurile din branza si toate bucatile de branza sa fie plasate pe locul lor.
Exista o singura solutie pentru fiecare provocare si toate solutiile sunt redate la sfarsitul brosurii.
Cu un design compact si piese magnetice, acest joc de logica este perfect de jucat in calatorii, acasa sau oriunde se doreste.
Jocul dezvolta deductia logica, perceptia vizuala, analizarea informatiilor, concentrarea, planificarea strategica, rabdarea, perseverenta, abilitatile de rezolvare a problemelor.
Este recomandat pentru copii cu varsta de peste 6 ani, insa poate constitui o sursa de distractie si pentru copiii mai mari sau chiar pentru parinti.

Dimensiuni: 16 x 16 x 1 cm.
Jocul este destinat pentru joc individual (1 jucator).

Joc de logica Brain Cheeser Smart Games SGT 250

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra