Descrierea produsului

Un cavaler doreste sa ajunga la printesa pentru a o salva, insa are nevoie de ajutorul micutului tau pentru aceasta. Acesta va trebui sa construiasca o cale cu ajutorul turnurilor si scarilor de lemn, prin care sa se poata ajunge la printesa.
Jocul contine o tabla de joc din lemn masiv, doua figurine (cavalerul si printesa), 8 piese din lemn de forme diferite, inclusiv scari, si o carte cu provocari si solutii.
Exista 48 de provocari cu grad de dificultate crescator, pe care copiii trebuie sa le rezolve. Ei vor incepe prin a plasa piesele pe tabla asa cum este indicat in fiecare provocare, apoi, folosind doar piesele indicate vor trebui sa rezolve problema logica.
In cadrul fiecarei provocari copilul trebuie sa construiasca o scara, tinand cont de piesele ce ii sunt puse la dispozitie (mereu altele, de la o provocare la alta), care sa-l conduca pe cavalerul Camelot la printesa sa.
Constructia trebuie sa fie stabila si copilul trebuie sa tina seama de regulile jocului.
Acest joc original constituie un mijloc educativ excelent pentru dezvoltarea gandirii logice, spiritului de observatie, vederii in spatiu, dexteritatii si rabdarii.

Varsta jucatori: 4+ ani

Joc de logica Camelot Jr. Smart Games SG 011

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra