Descrierea produsului

De la renumitii producatorii de jocuri inteligente Smart Games vine acest joc de logica captivant ce foloseste culori, forme si siluete, destinat copiilor incepand cu varsta de doi ani si mai mari, in functie de dificultatea provocarilor.

Jocul contine o baza din lemn pentru stivuire, zece blocuri colorate din lemn, o carte cu 48 de provocari (24 pentru “zi” si 24 pentru “noapte) organizate in patru nivele cu dificultate progresiva, cu instructiunile de joc si solutiile problemelor.
Copilul, indrumat de parinte, trebuie sa aleaga o provocare in functie de varsta sa. Trebuie sa aranjeze piesele de joc pentru a construi scena afisata in provocare. Scenele afisate in categoria „zi” sunt in detaliu, insa cele din sectiunea „noapte” prezina doar contururile blocurilor, similar cu siluetele care se vad pe timp de noapte. Dupa rezolvarea fiecarei provocari din sectiunea „noapte” este indicat sa se consulte rezolvarea din brosura , pentru a vedea daca solutiile sunt identice.
Jocul contribuie la dezvoltarea gandirii si analizei logice, a dexteritatii, si coordonarii ochi-mana, a discriminarii vizuale, a perceptiei vizuale si spatiale.
Aparut in 2009, jocul Day and Night puzzle este deja castigator a catorva premii destinate producatorilor de jucarii.

Joc de logica Day Night Smart Games SG 033

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra