Descrierea produsului

De la SmartGames, liderul mondial al jocurilor de logica pentru un singur jucator, vine Road Block, un joc de provocare a mintii premiat, super captivant si distractiv.
Politia este in alerta! Un fugar intr-o masina rosie furata se indreapta spre centrul orasului si refuza sa se opreasca la somatiile politiei! Foloseste-ti mintea pentru a bloca toate caile de evadare ale suspectului! In Road Block, esti inspectorul sef si treaba ta este sa coordonezi echipa de ofiteri, astfel incat sa ii blocheze hotului toate caile de scapare si sa-l aresteze.

Cu 60 de provocari grupate pe patru grade de dificultate, de la incepator la avansat, Road Block este jocul de puzzle logic, de urmarire a masinilor de politie, potrivit atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Jocul contine: 1 tabla de joc, 1 masina rosie evadata, 6 piese de joc ce au atasate pe ele sase masini de politie, 4 cladiri, 1 brosura cu o provocari si solutii.

Mod de joaca:
- Alege o provocare. Pozitioneaza masina rosie si cladirile pe tabla de joc, asa cum este indicat in imaginea cu provocarea aleasa.
- Plaseaza cu atentie cele sase masini de politie pe tabla de joc pentru a bloca masina rosie furata, astfel incat aceasta sa nu poata scapa.
- Piesele ce reprezinta masinile de politie trebuie plasate toate pe tabla de joc, chiar si atunci cand nu sunt necesare pentru a bloca masina rosie.
- Ai rezolvat puzzle-ul, atunci cand toate cele sase masini de politie au fost pozitionate pe tabla de joc, asa cum apare in provocare, iar masina rosie a fost prinsa in capcana.
- Pentru fiecare problema propusa, exista o solutie pe verso-ul paginii respective.
- Pentru fiecare noua problema va trebui sa reorganizezi complet tabla de joc.
- Road Block este un joc individual insa solutiile pot fi cautate si impreuna cu prietenii sau familia.
 
Jocul dezvolta analiza si gandirea logica, abilitatile de planificare strategica, de rezolvare a problemelor, recunoasterea imaginilor si vederea si rationamentul spatial.

Numar jucatori: 1
Varsta recomandata: 7+ ani

Joc de logica Road Block Smart Games SG 250

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra