Descrierea produsului

Scufita Rosie de la Smart Games este un joc de logica destinat copiilor prescolari, care imbina magia basmului cu gandirea logica.
Jocul transpune povestea clasica intr-un joc de rationament vizual si spatial cu un frumos decor de basm si provocari de logica adaptate copiilor intre 4 si 7 ani.

Jocul contine: 5 piese de pizzle cu drumul, 2 figurine, 3 copaci, 1 casuta, o brosura cu 48 de provocari(24 in care apare si lupul si 24 fara lup) si o carticica cu povestea desenata a Scufitei Rosii.

Brosura cu provocari cuprinde doua tipuri de provocari: unele in care apare doar Scufita Rosie si altele in care apare si lupul.
Pentru inceput, copiii trebuie sa o ajute pe Scufita Rosie sa ajunga cat mai repede la casa bunicii. Astfel ei trebuie sa aseze piesele (Scufita Rosie, casa si copacii) pe tabla de joc si sa o ajute pe Scufita Rosie sa construiasca o poteca catre casa bunicii folosind piesele de puzzle.
Trebuie acordata atentie pozitiei pieselor, inclusiv hornului, care este indicat intotdeauna in provocare, astfel incat usa sa indice exact unde trebuie sa ajunga drumul.

In partea a doua a provocarilor, copiii pot juca rolul lupului flamand, dar trebuie sa fie atenti, caci acesta poate ajunge la casa bunicii inaintea Scufitei.
Fiecare provocare are o singura solutie. Daca se joca si cu lupul atunci trebuie sa se creeze doua drumuri, unul pentru Scufita Rosie si unul pentru lup.

Jocul dezvolta: rationamentul vizual si spatial, gandirea logica, abilitatile de rezolvare a problemelor, rabdarea, concentrarea si perseverenta de a duce o sarcina la bun sfarsit.

Dimensiune cutie: 29 x 24 x 6 cm
Numar jucatori: 1
Varsta jucatori: 4-7 ani

Joc de logica Scufita Rosie Smart Games SG 021

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra