Descrierea produsului

Temple Connection este un puzzle logic si un joc de strategie si rationament vizual, provocator, fascinant si misterios, adresat copiilor peste 7 ani si adultilor.
Temple Connection Dragon Edition este varianta de lux a jocului Temple Connection care aduce in plus un dragon auriu, spectaculos, care va complica conectarea templelor.
Scopul jocului este acela de a construi drumuri si poduri din piesele de plastic pentru a conecta templele intre ele. Atentie insa, desi pare simplu, templele au etaje si drumurile au si poduri, iar toate trebuie combinate.
Acest joc interesant, cu piese foarte frumos realizate vine cu 80 de provocari diferite cu 5 niveluri de dificultate care vor testa puterea mintii jucatorilor.

Jocul include: o tabla puzzle de joc, 3 temple cu diverse usi, 3 piese puzzle tip drum, 4 piese puzzle cu pod, un dragon auriu si o brosura cu 80 de provocari si solutii.

Mod de joc:
Alege o provocare, construieste-ti strategia si patrunde intr-o lume misterioasa si straveche!
Intai se aseaza templele pe tabla de joc, exact in pozitiile si cu orientarea pe care acestea o au in fiecare imagine-provocare. Triunghiurile din brosura indica orientarea usilor. Dragonul auriu se va pozitiona pe tabla asa cum este specificat in imaginile-provocari.
Apoi se incearca asezarea portiunilor de drum astfel incat toate templele sa fie conectate intre ele. Drumul trebuie sa duca intotdeuna la usa templului.
Drumurile pot avea doua niveluri pentru a conecta etaje diferite ale templelor si pot trece si pe sub poduri.
Nu este necesar sa se foloseasca toate piesele de puzzle, nici toate usile.
Fiecare provocare are o solutie unica care poate fi gasita in brosura.
Temple connection este un joc antrenant bazat pe metodologia STEM, care dezvolta: gandirea analitica si strategica, abilitatile de planificare si proiectare, rationamentul spatial, atentia, concentrarea, abilitatile de rezolvare a problemelor.
Oferind jucatorilor resurse limitate si oportunitatea de a-si perfectiona solutiile, copiii sunt provocati sa foloseasca gandirea creativa si cea logica pentru a rezolva cu succes puzzle-urile

Dimensiune: 25 x 24 x 6 cm
Numar jucatori: 1
Varsta recomandata: 7 ani+ – adulti

Joc de logica Temple connection dragon edition Smart Games SG 283

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra