Descrierea produsului

Deus Ex: Mankind Divided Steelbook Edition contine: - jocul Deus Ex: Mankind Divided - carcasa metalica exclusiva - pack-ul Covert Agent - Digital OST Sampler - misiune bonus - carti digitale Deus Ex: Mankind Divided urmareste direct consecintele Incidentului Aug, o zi în care cetatenii mariti mecanic din întreaga lume au fost privati de controlul asupra mintii si corpului lor, determinând moartea a milioane de inocenti.

Suntem acum în anul 2029, iar era de aur a maririlor a apus.

Oamenii mariti mecanic au fost declarati renegati si separati de restul comunitatii.

Infractiunile si actele de teroare servesc drept val subtire pentru a acoperi o conspiratie superioara menita sa controleze viitorul omenirii... Deus Ex: Mankind Divided, urmasul aclamatului Deus Ex: Human Revolution® se bazeaza pe marcile alese de dezvoltatori si consecintele acestor alegeri, joc de actiune bazat pe RPG, pentru a oferi o experienta memorabila si captivanta.

Jucatorii au din nou rolul lui Adam Jensen, acum un experimentat agent sub acoperire si vor avea acces la un nou arsenal de arme si mariri de ultima generatie.

Cu timpul care lucreaza împotriva lui, Adam trebuie sa aleaga abordarea corecta, precum si cei în care poate avea încredere, pentru a deslusi itele unei conspiratii internationale.