Descrierea produsului

Dezvoltat de Ninja Theory, DmC Devil May Cry: Definitive Edition include jocul original de actiune, tot continutul suplimentar lansat pâna în prezent, inclusiv campania „Vergil’s Downfall”, dar si moduri si caracteristici de gameplay noi, fiind astfel o oferta de nerefuzat pentru fanii Devil May Cry.

În DmC Devil May Cry: Definitive Edition, jucatorii vor putea intra în pielea fratelui geaman al lui Dante si vor putea juca în modul Vergil’s Bloody Palace. Pentru un grad sporit de provocare jucatorii vor putea încerca si modurile Gods Must Die si Must Style, dar si Hardcore, conceput pentru a oferi o experienta specifica seriei Devil May Cry.

Jucatorii vor primi acces la costume noi pentru Dante si Vergil, inspirate din schitele clasice Devil May Cry. DmC Devil May Cry: Definitive Edition va rula în rezolutia 1080p cu 60 cadre pe secunda. Printre îmbunatatirile aduse jocului DmC Devil May Cry, la solicitarea fanilor, se numara si modul Turbo care le permite jucatorului sa creasca viteza jocului pentru a avea parte de lupte mai rapide si mai intense. Vor fi incluse si clasamente si trofee noi, dar si caracteristici sociale.