Descrierea produsului

Dragon Quest Heroes II este un action RPG, hack-and-slash care îi trimite pe jucatori într-o noua aventura pentru a restabili ordinea într-un o lume, cândva linistita, plina de hoarde de monstrii si batalii de proportii epice.

În modul multiplayer co-operativ pâna la 4 jucatori pot forma o echipa pentru a învinge valurile de monstri si bosii care îi vor pune la grea încercare.

Vei avea la dispozitie o serie de personaje pe care le poti folosi, fiecare beneficiind de miscari si abilitati unice – incluzând aici si personaje cunoscute din seria Dragon Quest si patru eroi noi care trebuie sa se alieze pentru a a învinge amenintarea necunoscuta care planeaza deasupra Seven Realms!

A fost odata, cu multi ani în urma, un razboi lung si teribil.

În momentul în care aceasta s-a încheiat, în sfârsit, popoarele au facut un pact solemn, conform caruia nu se vor mai lupta niciodata.

Lumea era împartita în sapte regate, iar pacea s-a mentinut timp de o mie de ani.

Într-o zi, verii si fostii cavaleri, Lazarel si Teresa, s-au reîntâlnit în Regatul Harba, departe de casele lor din Dunisian.

Habar nu aveau ca armata Dunisiana urma sa invadeze, fiind condusa de vechiul lor prieten, printul Cesar.

Pacea avea sa se încheie, iar lumea sa fie cuprinsa de haos.

Cu ajutorul unui sol, cei doi veri trebuie sa calatoreasca în Accordia pentru a se întâlni cu Suveranul Suprem al celor Åžapte Regate pentru a restaura pacea. - multiplayer online – pâna la 4 jucatori pot juca online - transforma-te într-un monstru si lupta ca unul dintre ei - o lume noua, o poveste noua si noi aventuri - personaje numeroase cu care poti juca, fiecare cu abilitati unice - schimba-ti vocatia si abordeaza orice stil de lupta doresti, folosind o serie de arme si magii