Descrierea produsului

Un joc de societate, amuzant, usor de jucat, care ii va distra foarte tare pe cei mici, dar care deopotriva ajuta si la invatarea alfabetului.

Jocul contine:

- 6 planse de joc;

- 26 de cartonase de joc;

- 50 jetoane.

Abilitati dezvoltate: abilitati sociale, concentrarea, atentia, coordonarea mana ochi.Instructiuni:Fiecare joc incepe prin impartirea planselor de joc, fiecare jucator va lua cate o plansa.

Cartonasele fie se amesteca, apoi se pun pe masa de joc, urmand ca fiecare jucator, atunci cand ii va veni randul sa extraga un cartonas, iar in cazul in care cartonasul se regaseste pe plansa de joc, aceasta va pozitiona pe plansa de joc pe litera corespunzatoare un jeton, daca nu se regaseste se lasa deoparte.

Fie un adult alege ordinea de extragere a cartilor, pe masura ce le extrage acesta le va citi cu voce tare. Jucatorul ce are litera strigata va lua cartonasul si va pozitiona pe plansa de joc pe litera corespunzatoare un jeton.

Castigator este primul jucator care reuseste sa formeze o linie verticala, orizontala sau diagonala.Jocul contine piese mici detasabile, a nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani.

Se adreseaza persoanelor cu varste peste  4+ ani.

Se poate juca de catre 2 sau mai multe persoane.

Dimensiune ambalaj: (Lxlxh):  34x24x4,5 cm.  

Joc educativ Bingo alfabet

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra