Descrierea produsului

Bun venit in Vegas. New Vegas.

E genul de oras in care iti sapi groapa singur inainte de a fi impuscat in cap si lasat sa mori...si asta inainte ca lucrurile sa devina cu adevarat urate.

E un oras de visatori si disperati sfasiati intre diverse factiuni ce se lupta pentru controlul complet al acestei oaze in desert.

E locul in care persoana potrivita cu armele potrivite poate sa-si faca un nume si bineinteles, odata cu el, si o groaza de inamici pe parcurs.

In timp ce te lupti croindu-ti drum prin desertul Mojave, colosalul Hoover Dam si Vegas Strip-ul plin de neoane, vei cunoaste o multime de caractere felurite, factiuni avide de putere, arme speciale, creaturi mutate si mult mai mult de atat.

Fa alegeri gandite in razboiul pe cale sa izbucneasca sau declara faptul ca "castigatorul ia tot" si declara-te regele noului Vegas.

Fallout: New Vegas este construit pe engine-ul si faima Fallout 3, dar continua povestea din Fallout 2 si beneficiaza de aportul celor de la Obsidian, echipa ce a dezvoltat RPG-uri renumite precum seria KOTOR. Din aceasta cauza, Fallout: New Vegas are acel "feeling" adevarat de RPG, desi pastreaza elementele de shooter din Fallout 3.