Descrierea produsului

FINAL FANTASY XV este o fantezie inovatoare bazata pe realitate – cu un gameplay revolutionar, grafica ce induce groaza si tehnologie de ultima ora.

Evadând din flacarile razboiului, Noctis, printul încoronat al Împaratiei Lucis, se îmbarca într-o calatorie epica alaturi de prietenii lui cei mai buni – într-o lume cu bestii de marimi colosale în care pot fi contemplate minunatii incredibile si donjoane pline de pericole, în speranta dobândirii puterii pentru a se reîntoarce acasa si pentru a opri lupta.

O lume deschisa ce poate fi explorata: În spatele volanului masinii tale poti conduce din capitala pâna pe drumurile laturalnice sau te poti aventura pe jos pentru a descoperi un peisaj vast cu viata salbatica abundenta, caverne adânci si periculoase, cu bogatii antice si orase realiste pline de noi aventuri.

O Poveste a Fratiei: în rolul lui Noctis, jucatorii vor simti cum legaturile prieteniei devin mai puternice pe masura ce tu si gasca ta veti deveni mai apropiati pe parcurs.

Realizeaza miscari cooperative puternice în lupta si bucura-te de munca în echipa expuse de Noctis si prietenii sai.

Lupte pline de actiune: Personalizeaza-ti sortimentul de arme si foloseste talentele originale ale fiecarui personaj într-un sistem de lupta ce are loc în timp real.

Proiecteaza în jurul câmpului de batalie abordând lovituri tactice, miscari speciale si apeleaza la vraji puternice.