Descrierea produsului

Monster Hunter Freedom Unite Psp este un joc de tip aventura lansat de  Capcom in data de  6/26/2009 disponibil pentru PlayStation Portable.

Cel mai de succes joc de PSP in Japonia Monster Hunter Portable 2G a ajuns in sfarsit si la noi insotit de o husa speciala pentru PSP Monster Hunter un breloc cu agatatoare pentru PSP-ul tau si o fata ce poate fi lipita pe consola pentru a-i da un nou look vanatoresc!

Redenumit Monster Hunter Freedom Unite ultimul titlu al seriei Monster Hunter aduce cu sine peste 500 de ore de gameplay ce se desfasoara de-a lungul a peste 400 de misiuni.

Beneficiind de aditia unor monstri arme si misiuni noi acesta este cel mai mare joc Monster Hunter de astazi.

Folosind conexiunea wireless PSP Ad-Hoc jucatorii se pot aventura cu inca pana la maximum 3 prieteni intr-o partida de vanatoare palpitanta!

De la punerea la punct a strategiei de atac pana la punerea acestuia in practica jucatorii trebuie sa lucreze impreuna pentru a reusi sa vaneze animalele fioroase si sa parcurga diversele misiuni oferite.

Jucatorii vor fi remunerati pentru utilizarea sistemului de lupta in profunzime incurajandu-i astfel sa caute parteneri de vanatoare cat mai experimentati si de la care pot invata lucruri noi.

Chiar si in modul single-player jucatorul nu va fi singur datorita introducerii optiunii AI " Felyne" constand intr-o felina ce te va acompania in vanatorile tale ajutandu-te in lupta contra monstrilor si strangerea de resurse.