Descrierea produsului

Okami HD, capodopera vizuală câştigătoare la premiile BAFTA şi îndrăgită de fani, va fi disponibilă pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Jocul original, lansat în anul 2006, a fost catalogat drept unul dintre cele mai frumoase jocuri create vreodată, iar această nouă versiune, care beneficiază de stilul grafic Sumi-e reactualizat, este şi mai arătoasă deoarece grafica a fost îmbunătăţită pentru a profita la maxim de avantajele oferite de rezoluţiile moderne.

În Okami HD jucătorii vor prelua rolul lui Amaterasu, zeiţa japoneză a soarelui, întruchipată de Shiranui, un lup alb legendar, care porneşte într-o aventură pentru a-l învinge pe Orochi, un demon cu opt capete şi un monstru tiran care a transformat lumea într-un ţinut pustiu.

Jucătorii trebuie să folosească abilităţile magice, arsenalul de articole, atacurile şi tehnicile Celestial Brush ale lui Amaterasu pentru a readuce ţinutul Nippon la gloria şi viaţa plină de culoare de altă dată.

În timpul călătoriei sale, Amaterasu va sări în ajutorul personajelor ciudate şi intrigante şi se va lupta cu inamici periculoşi pentru a scăpa ţinutul de blestemul lui Orochi.

Jucătorii pot alege să joace Okami HD într-un format modern widescreen sau pot opta pentru formatul 4:3, disponibil în momentul lansării jocului original.

Ecranele de încărcare interactive din jocul original sunt de asemenea incluse şi le oferă jucătorilor şansa să câştige colţi de demoni bonus, pe care îi pot transforma în articole in-game.