Descrierea produsului

The Elder Scrolls Online: Morrowind este urmatorul capitol, semnat de ZeniMax Online Studios, al RPG-ului online The Elder Scrolls Online (ESO), câstigator a numeroase premii.

Aceasta noua aventura îi readuce pe fanii Elder Scrolls pe insula legendara Vvardenfell, acelasi mediu emblematic prezentat si în The Elder Scrolls III: Morrowind, jocul de tip open-world al Bethesda Game Studios, care a definit genul RPG.

Incluzând o zona noua enorma, o clasa noua de jucatori, peste 30 de ore continut in modul story, un Trial nou, o noua echipa de trei si modul PvP 4v4v4,The Elder Scrolls Online: Morrowind este cea mai mare completare de pâna acum a lui The Elder Scrolls Online, oferind o aventura noua veteranilor ESO dar si o poveste proaspata celor care încearca seria pentru prima data.

Un nou capitol Elder Scrolls Online pentru oricine The Elder Scrolls Online: Morrowind redefineste notiunea traditionala de expansion MMO, oferind continut si caracteristici noi care sunt accesibile si distractive atât pentru jucatorii actuali ESO, cât si pentru cei noi.

Jucatori noi: Jucatorii noi pot sari direct în universul The Elder Scrolls Online: Morrowind si pot crea un personaj nou fara a fi nevoie sa joace continutul anterior ESO.

Åži, întrucât jocul original ESO este inclus în pachet alaturi de The Elder Scrolls Online: Morrowind, jucatorii noi vor avea acces instant la sute de ore de aventuri în universul Tamriel.

Jucatori existenti: Veteranii ESO vor putea începe o calatorie în Vvardenfell pentru a porni într-o noua aventura epica.

Gratie update-ului October’s One Tamriel, jucatorii existenti vor descoperi continut apropiat de nivelul lor din momentul în care pasesc pe insula Vvardenfell, indiferent care este acesta.

Jucatorii existenti pot opta si pentru crearea unui noi personaje.