Descrierea produsului

Dupa douazeci de ani de RPG-uri care au câstigat numeroase premii si au înregistrat vânzari record, seria Elder Scrolls devine online. Traieste experienta RPG în multiplayer de unul singur sau împreuna cu prietenii, camarazii sau mii de membri ai aliantei.

Exploreaza pesterile si temnitele periculoase din Skyrim sau mestereste bunuri de calitate pentru a le vinde în orasul Daggerfall. Avânta-te în quest-uri captivante în Tamriel si participa la lupte masive player vs player sau petrece-ti zilele la pescuit sau citind o carte de stiinta.

Foloseste orice arma sau armura în orice moment si personalizeaza-ti abilitatile pentru a juca asa cum vrei. Alegerile îti apartin, iar deciziile pe care le iei vor influenta destinul tau si lumea din The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.

Actiunea din The Elder Scrolls Online are loc cu 1000 de ani înainte de evenimentele din The Elder Scrolls V: Skyrim si venirea lui Dragonborn si putin înaintea ascensiunii lui Tiber Septim, primul Împarat din Tamriel. Pe continent s-au format trei aliante care îsi disputa suprematia. În timp ce marile puteri se lupta pentru a controla Imperial City, si Tamriel, fortele întunericului se pregatesc sa distruga lumea.