Descrierea produsului

O sectie de politie pregatita sa sara in ajutorul celor care au nevoie, gata sa ii prinda pe raufacatori si sa ii pedepseasca.  

Caracteristici: cu aceasta jucarie minunata micutii au ocazia sa puna in scena jocuri de rol pline de creativitate jucaria contribuie la dezvoltarea senzoriala, a creativitatii, a imaginatiei si la descoperirea relatiei cauza-efect sectia de politie este prevazuta cu usa care se poate deschide la celula inchisorii va fi mult mai usor acum pentru cei mici sa invete masurile de precautie contine piese mari, special dimensionate pentru mainile mici ale copilului 

setul este confectionat din lemn si plastic de cea mai buna calitate necesita un minim de asamblare de catre un adult

Setul contine: sectie de politie  2 x figurina (politisit si infractor) masina de politie panou de control ghiseu bancuta elicopter tobogan

Dimensiune ambalaj: 30.4 x 26.3 x 22.8 cm

Dimensiune produs: 38 x 29.5 x 21.8 cm

Dimensiune masinuta: 8 x 4 x 2 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani.

Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului.

Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.

Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.

Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.