Descrierea produsului

Jucarie papusa bebelus fetita cu hainute roz cu buline

Jucaria speciala pe care ti-o doreai. Un bebelus nou-nascut cu uimitoare detalii anatomice si de postura, care il ajuta pe copii sa inteleaga si sa accepte noii membri dintr-o familie.

Papusa este imbracata special cu camasuta si pampers asortat, botosei si caciulita, iar certificatul de nastere va atesta apartenenta indubitabila la noua familie din care va face parte.

Daruindu-i aceasta papusa poti fi sigur ca vei trezi un real interes si ii vei produce o deosebita bucurie copilului tau!

Dimensiune bebelus: 36 cm

Dimensiune ambalaj: 20*38*17 cm

Varsta:2+

Prezenta acestui bebelus de jucarie transmite o traire speciala inducand sentimentul de realitate.

Aceasta jucarie bebelus nou-nascut, are o expresivitate speciala, detaliile fiind uimitor de fidele comparativ cu realitatea.

Jucaria bebelus nou-nascut poate avea un rol deosebit de important in pregatirea aparitiei in familie a unui nou membru, nou-nascutul pe care " barza" urmeaza sa-l aduca in curand. Este semnificativ a se lua in considerare rolul psihologic determinant pe care aceasta papusa bebelus il poate avea in dezvoltarea psihica a unui copil cat si pentru construirea armonioasa a relatiilor din familie.

Jucarie pentru copii cu puternice valente educative.

Atentionare!

Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 2 ani deoarece  poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare . Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.