Jucarie pentru dentitie Matchstick Monkey albastru army

70Lei

Jucarie pentru dentitie Matchstick Monkey albastru army

Cod: 00000027-9
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-1 ani
Pentru: Baieti

 

Ce este maimuțica pentru dințișori?

 

Delicată cu dințișorii și gingiile copilului tău

O abordare igienică a aplicării produselor dentare

O periuță care ajunge la sursa durerii, ajutând gingiile rănite

O periuță care poate fi spălată și la mașina de spălat vase

Perfectă pentru a masa gingiile

Puteți folosi sterilizatorul pentru a o curăța

Matchstick Monkey este o maimuțică viu colorată care este probabil să devină cel mai bun prieten al micuțului tău, și salvatorul tău în acele zile grele prin care treceți în momentul în care micuțului îi ies dinții. Este moale, flexibilă, fabricată din silicon de calitate alimentară aprobat de FDA, care este placut și sigur pentru cel mic. Nu conține BPA, este non toxic și prietenos cu mediul.Poate fi pus la congelator sau spălat la mașina de spălat vase. De asemenea este ermetic, deci nu vă faceți griji pentru umezeala care ar putea intra în interior, așa cum se întamplă cu alte jucării.

 

 

Este ușor de ținut

Mulțumită brațelor lungi, curbate și foarte flexibile, poate fi apucată și ținută cu ușurință. De asemenea, ajută la dezvoltarea abilităților neuro-motorii. Matchstick Monkey are un design ergonomic, ceea ce îl face ușor de ajuns la sursa durerii celui mic.

 

Super sigur

Este de la sine înțeles că orice obiect care poate ajunge în preajma copilului nostru trebuie să fie mai mult decât sigur. Matchstick Monkey nu contine BPA, este realizat din silicon de calitate alimentară și nu are găuri sau muchii care ar putea să se deterioreze sau să vă îngrijoreze că ar putea răni copilul. Este foarte ușor de curățat la mașina de spălat vase, ceea ce este de mare ajutor pentru mămicile ocupate.

 

Distractiv și foarte frumos colorat

Fiecare copil pare să aibă o culoare preferată în funcție dacă este băiețel sau fetiță sau în funcție de vârstă. Maimuțelele vin într-o gamă largă de culori vii, sunt perfecte pentru a fi oferite cadou atunci când mergi în vizită la prieteni cu copii mici.

 

 

Moale și dur

Un alt aspect important pentru momentul în care cei mici explorează aspectul sau textura, este acela că Matchstick Monkey are două texturi – moale și dură. În timp ce corpul are o suprafață netedă, perfectă pentru ronțăit, partea din spate a capului este texturată, ceea ce o face foarte utilă pentru masarea gingiilor dureroase. Și ca un bonus, este util și pentru aplicarea gelului de dinți, pentru că atunci când aplicați gelul de pe deget, mare parte din gel va rămâne pe degetul dumneavoastră. Datorită capului texturat, poate fi folosită ca și periuță de dinți, ceea ce ajută la dezvoltarea timpurie a igienei orale.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!