Descrierea produsului

Jurnal in set de cadou Gorjuss - Little Red Riding Hood - un cadou special pentru orice fetita sau mica domnisoara. 

Un jurnal este cel mai dragut loc in care fiecare persoana isi poate dezvolta creativitatea. Fiind o adevarata opera de arta, frumos decorata si cu un design deosebit, acest set cadou este perfect pentru orice visator. Alege un dar fermecator pentru o zi de nastere, o petrecere tematica sau un eveniment special.

Acest set de jurnal include 8 modele diferite de pagini care acopera o perioada de 6 luni, 2 pixuri cu gel si 5 m de banda rosie cu sclipici. Cel mai dulce jurnal Gorjuss ambalat intr-o superba cutie cadou, frumos decorata in stilul Santoro London.

Setul de jurnale este decorat cu Little Red Riding Hood, ciupercutele imprimate, ghindele, merele sau lupul reusind sa creeze basmul potrivit pentru fiecare scriitor. Paginile jurnalului sunt deosebite, au design-uri variate si sectiuni pentru „povestiri, poezii, note si citate”, „lucruri pe care vreau sa le incerc”, „saptamana mea Gorjuss”. etc.

Alege azi acest set pentru jurnal incantator unde pot fi consemnate cele mai frumoase proiecte, inspiratii, aventuri, sperante si vise! Un cadou minunat marca Gorjuss. 

Material: Hartie

Dimensiuni: 27 x 28 x 2.5cm

Jurnal in set de cadou Gorjuss Little Red Riding Hood

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra