Descrierea produsului

La Lansinoh produsele au fost concepute pentru a oferi mamei si copilul cel mai bun start in noua lor viata impreuna; prin crearea acestui pachet pachet cadou am luat munca grea din cumparaturi pentru viitoarele mamici, cu tot ce au nevoie pentru a le sprijini in minunata calatorie a alaptatului.

Ca o mama sau viitoare mamica, veti avea multe intrebari despre produse, astfel incat gasirea unui brand in care sa puteti avea incredere este dificila; dupace am sustinut mamele in ultimii 35 de ani, stim exact de ce ai nevoie.

Pompa de san electrica 2 in 1 

Pompa de san electrica dubla 2-in-1 Lansinoh este alegerea suprema pentru femeile care doresc confort si flexibilitate si confortul colectarii simple sau duble. Proiectat cu ajustabilitate imbunatatita, cu trei stiluri de pompare personalizabile care pot fi personalizate pentru a maximiza colectarea de lapte, fiecare stil de pompare are opt niveluri de aspiratie pentru o personalizare finala. Designul nostru usor are un ecran LCD mare pentru a urmari colectarea si setarea fazelor.

Pernite pentru san 3 in 1 Thera Pearl x 2 buc

Flexibile si reutilizabile, Pernite pentru san 3 in 1 Thera Pearl au huse moi care pot fi strecurate confortabil in interiorul sutienului pentru a calma orice disconfort care poate fi cauzat de unele afectiuni asociate alaptarii. Fara BPA, BPS si latex, ele se pot pune in jurul unei pompe de san pentru o colectare mai rapida prin cresterea fluxul de lapte.

Acestea pot fi incalzite in cuptorul cu microunde timp de maxim 15 secunde pentru a ajuta la stimularea si curgerea laptelui pentru a ameliora simptomele angorjarii si ajuta la detensionarea canalelor infundate, ajuta la ameliorarea simptomelor de mastita. Caldura incurajeazafluxul de lapte, ceea ce inseamnamai putin timp de pompare a sanului. Folosita la rece intre alaptari, Lansinoh THERA°PEARL® ajuta la reducerea durerilor si a inflamatiei cauzate de angorjare si mastita. Tineti pernitele in congelator cel putin doua ore inainte de utilizare.

Designul unic inseamnacapachetul este flexibil, chiar si atunci cand este inghetat. Odatautilizat, acesta poate fi curatat cu un sapun usor, detergent sau alcool.

Tampoane pentru san x 60 buc

Tampoanele noastre de san de unica folosinta cu blue lock™ sunt confortabile, ultra-absorbante si concepute pentru a se potrivi tuturor marimilor sanilor. Aceste tampoane asigura pentru mamele care alapteaza senzatie de uscare, zi sau noapte, si cu absorbanta lor ultra noi pot detine pana la 20x propria greutate. Doua benzi antiderapante pentru potrivire sigura si pentru a mentine fiecare tampon in loc. Design discret, natural conturat, fara buchete sau incretiri. Ambalate individual si de unica folosinta pentru igiena.

Pungi de stocare lapte matern x 25 buc

Pungile de depozitare a laptelui matern Lansinoh sunt ideale pentru depozitarea laptelui matern colectat in frigider sau congelator si au un top de rupere igienic si sigur. Pungile au, de asemenea, laterale dublu sigilate pentru rezistenta suplimentara si sunt pre-sterilizate, acestea sunt, de asemenea, fara BPA / BPS, astfel incat nici o substante nocive pot contamina laptele matern stocat. Fermoarul dublu ofera un sigiliu securizat, iar designul usor de turnare reduce la minimum sansele de scurgeri – exista chiar si un spatiu pentru a nota data colectarii si o data de "utilizare pana la". Puteti pune punga noastra de stocare a laptelui matern de la orice pompa de san Lansinoh. Puneti punga de stocare peste gatul pompei si trageti in jos pana la linia alba de deasupra logo-ului pentru a se fixa.

Biberoane 240 ml x 2 buc

Biberonul Lansinoh cu tetina NaturalWave™ a fost conceput special pentru bebelusii hraniti la san.

Alaptarea este recomandata pentru cel putin primele sase luni din viata bebelusului, deoarece este bine stiut faptul ca ii ofera acestuia cel mai bun start posibil in viata.

Biberonul face parte din gama pentru alaptare conceputa de specialistii Lansinoh ca un sprijin pentru mamele care alapteaza si care din anumite motive nu pot fi langa copil pentru o anumita perioada de timp. Astfel, procesul alaptarii nu este intrerupt, iar bebelusii beneficiaza mai mult timp de proprietatile laptelului matern.

Bazandu-se pe mai mult de 50 de ani de cercetare in domeniul alaptarii, noul concept al tetinei Lansinoh, care permite copilului sa se angajeze în actiuni de supt peristaltice naturale, permite o tranzitie usoara de la alaptarea la san la hranirea cu biberonul si invers, revolutionand astfel piata produselor pentru hranirea copiilor.

 

Pachetul contine:

  • Pompa de san electrica 2 in 1
  • Pernite pentru san 3 in 1 Thera Pearl x 2 buc
  • Tampoane pentru san x 60 buc
  • Pungi de stocare lapte matern x 25 buc
  • Biberoane 240 ml x 2 buc

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Kit alaptare cu pompa 2 in 1 Lansinoh

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra