Descrierea produsului

Un kit de robotica pentru viitorul inginer! Construieste si afla cat de distractive pot fi electronica si mecanica!

Botball este un robot fotbalist, ale cărui motoare ii permit mișcări precise pentru pasare, driblare si lovirea mingii.

Robotelul care stie sa joace fotbal este controlat printr-o telecomanda in infrarosu. Aceasta este echipata cu un microprocesor capabil sa gestioneze patru canale, astfel incat sa alcatuiti echipe de pana la patru roboti-fotbalisti. Fotbalul inseamna competitie, pasiune si spectacol, asa ca fie ca Botball World Cup sa inceapa acum!

Kit-ul contine piesele necesare pentru construirea unui singur robot cu o telecomanda si o minge, manual cu instructiuni complete de asamblare si utilizare. 

- asamblarea robotului si a mingii: 73 componente mecanice, 3 motoare, 1 placa de baza completa (PCB) si 7 elemente din plastic.

- asamblarea telecomenzii: 14 componente mecanice, 1 placa de baza completa (PCB) si 3 elemente din plastic.

Placile de baza sunt complet finisate si asamblate, astfel incat nu este necesara utilizarea ciocanului de lipit. Durata medie de asamblare a unui robot este de 2-3 ore.

Functionarea robotului-fotbalist necesita 2 baterii de tip AA (1.5V) si o baterie de 9V, iar telecomanda este alimentata cu 4 baterii AA (1.5V). Bateriile nu sunt incluse in kit.

Recomandat copiilor cu varsta mai mare de 8 ani. Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivit copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Kit Constructie Robot Fotbalist CIC 21-533N Cic

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra