Descrierea produsului

Monumentul si istoria sa :Chateau de Chillon (Castelul Chillon) este un castel insular situat pe malul lacului Geneva in comuna Veytaux la capatul estic al lacului la 3 km de Montreux Elvetia.

Castelul este alcatuit dintr un numar mare de cladiri independente care au fost conectate treptat pentru a deveni cladirea asa cum se afla acum.

Cele mai vechi parti ale castelului nu au fost datate definitiv dar prima inregistrare scrisa a castelului este in 1160 sau 1005. De la mijlocul secolului al 12 lea castelul era acasa la contele Savoy si a fost extins foarte mult in al 13 lea secol de Pietro II.

Castelul a schimbat mainile prin tratate. A fost facut popular de Lord Byron care a scris poemul Prizonierul Chillon (1816) despre Francois de Bonivard un calugar si politician din Geneva care a fost intemnitat acolo intre 1530 si 1536;

Byron si a sculptat si numele pe un stalp al temnitei. Istoria lui Chillon a fost influentata de trei perioade importante: perioada Savoy perioada Bernesei si perioada Vaudois.

Chillon este in prezent deschis publicului pentru vizite si excursii. Una dintre cele mai vechi este camera domini care era o camera ocupata de duce de Savoy este decorata cu picturi murale medievale din secolul al XIV lea.

Achizitionati setul si bucurati va de proiectul dumneavoastra alaturi de cei dragi!