Descrierea produsului

Zidul chinezesc Cubic Fun este un puzzle 3D pentru auto asamblare. Jocurile puzzle dezvolta creativitatea copiilor abilitatile de coordonare de vizualizare in spatiu si ii ajuta sa faca diferenta intre forme si culori.

De asemenea prin intermediul unui joc puzzle copii invata sa creeze strategii si sa faca rationamente logice. Sunt jocuri potrivite atat pentru joaca individuala cat si in cadrul unui colectiv.

Monumentul si istoria sa Situat in judetul Huairou la aproximativ 70 de kilometri nord est de Beijing aceasta parte a Marelui Zid se conecteaza cu pasul Juyongguan in vest si cu intrarea din Gobeikou in est.

Fiind una dintre cele mai bine conservate zone ale Marelui Zid sectia Mutianyu a servit ca bariera nordica pentru a apara capitala si mormintele imperiale. Aceasta sectiune a inceput sa fie construita la mijlocul secolului al VI lea in timpul dinastiei Qin si este mai veche decat Badaling.

In timpul dinastiei Ming sub supravegherea generalului Xu Da constructia zidurilor actuale pe fundatiile anterioare a inceput sa profite de o fabricare masiva de caramizi de calitate. In 1509 sectiunea Mutianyu a fost reconstruita si este inca in stare buna astazi.

Aceasta sectiune are cea mai mare scara de constructie si cea mai buna calitate a tuturor sectiunilor din Marele Zid din China. Construita in principal cu granit are o inaltime de 7 8 metri si o latime de 4 5.

Sectiunea Mutianyu are caracteristici unice in constructia sa daca o comparam cu celelalte sectiuni; cele 22 de turnuri de observare si etapele asociate sunt distribuite de a lungul celor 2.250 de metri ale sectiunii. Cele trei cele mai importante turnuri de observare sunt centrul care este cel mai mare si cele doua turnuri de la capetele sectiunii.

Atat peretii interiori cat si cei exteriori ai acestei parti a peretelui au cuiburi astfel incat inamicul ar putea fi atacat in siguranta de ambele parti ale peretelui; o caracteristica si ciudata in celelalte parti ale peretelui.

Achizitionati setul si bucurati va de proiectul dumneavoastra alaturi de cei dragi!