Descrierea produsului

Acest kit de protectii si opritoare creeaza un mediu sigur pentru copii acasa. Pentru ca micutii sunt curiosi si incep sa exploreze repede fiecare coltisor al casei, este important ca orice sursa de accidentare sa fie eliminata din calea lor. Kitul acesta contine toate accesoriile ce va garanteaza ca ati luat toate masurile de precautie pentru siguranta celui mic.

Acest kit contine 22 de piese: 8 capace de siguranta pentru prize, o siguranta pentru frigidere si dulapuri cu usi duble, 6 sigurante pentru dulapuri si sertare, 2 sigurante pentru frigider, 4 protectii pentru colturi si un opritor pentru usa.

Capacele de siguranta pentru prize acopera perfect prizele si nu pot fi scoase decat de un adult cu ajutorul unui alt capac, astfel incat cei mici sa nu le poata misca. Siguranta pentru frigider si dulapuri cu usi duble functioneaza ca un carlig de prindere a celor doua manere de deschidere, astfel incat copiii sa nu poata deschide niciuna dintre usi. Sigurantele pentru dulapuri si sertare se lipesc pe interiorul pieselor de mobilier datorita stratului adeziv de pe componente si se blocheaza automat la inchiderea usilor si sertarelor pentru a nu le permite celor mici sa le deschida singuri. Sigurantele pentru frigier se monteaza, cu ajutorul stratului adeziv de pe piesele componente, pe frigider pentru a bloca usa. Protectiile pentru colturi sunt menite sa ii fereasca pe cei mici de zonele ascutite ale pieselor de mobilier prin acoperirea lor. Opritorul pentru usa nu permite inchiderea brusca a acesteia pentru a evita prinderea degetelor celor mici si accidentarea.

Protectiile si opritoarele din kitul Starter Safety sunt realizate din plastic fara PVC.

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.

Kit de protectii si opritoare Baby Dan Starter Safety

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra