Descrierea produsului

Kitul robotic STEM Brat hidraulic [HYDRAULIC ARM] este un kit de robotica format din 229 de piese care fac posibila construirea unui brat hidraulic foarte asemanator cu modelele industriale mai mari.

Dispune de 6 axe de miscare care ofera o prindere larga si dispune si de un sistem de franare integrat care iti va permite sa efectuezi miscari foarte precise.

Este un kit STEM care iti va permite sa intri in lumea hidromecanicii. Kit-ul robotic STEM are un sistem de parghii care activeaza energia hidraulica generata de apa continuta in acestea.

Acest lucru iti va permite sa ridici obiectele in doua moduri: fie cu clema mecanica, cu care vei putea ridica greutati pana la maxim 50 de grame, fie cu duza de aspiratie cu care vei putea ridica greutati mai mari, ca de exemplu un smartphone.

Pe langa ridicarea greutatilor, cu HYDRAULIC ARM vei putea transporta orice tip de obiect dintr-un loc in altul datorita celor 6 axe de miscare disponibile.

Astfel, odata ce ai montat bratul hidraulic, vei ramane uimit de cum se va roti la 270º sau de cum se va indoi la aproximativ 98°.

De asemenea bratul este capabil sa se intinda la 44° de la cot pana la incheietura mainii si sa se miste la 45° de la umar. HYDRAULIC ARM este o jucarie STEM care face parte din colectia

STEM ROBOTIC KITS, gama de kituri de robotica de la JUGUETRONICA, care permite tinerilor si nu numai, sa dobandeasca notiuni, in acest caz, de hidromecanica.

Ce il recomanda: Set de piese de constructie cu 229 de piese;

Cele 229 de piese pentru a construi un brat hidraulic asemanator unuia real;

Cele 2 moduri de ridicare: prin prindere si prin aspiratie;

Cele 6 axe de miscare care dau libertate totala de miscare a bratului;

Ajuta copiii sa inteleaga principiile hidromecanicii;

Recomandat pentru copii de 10 ani si peste.

Specificatii:

Dimensiuni: 52.5 x 24.2 x 41.5 cm

Dimensiuni maxime: 41.53 cm (inaltime) si 31.55 cm (latime)

Greutate: 649 g Recomandat copiilor peste 10 ani Inclus in pachet:

Kit-ul robotic STEM Brat hidraulic [HYDRAULIC ARM ] (229 piese).

Mai multe detalii privind acest produs puteti gasi pe site-ul producatorului Juguetronica.