Lapte praf formula de continuare Bio 2 de capra 400 g Topfer

79Lei
88 Lei (-10 %)

Lapte praf formula de continuare Bio 2 de capra 400 g Topfer

Cod: 4006303003720
79Lei
88 Lei (-10 %)
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6 luni - 3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Lapte praf formula de continuare Bio 2 de capra, 400 g, Topfer [4006303003720]

Formula Bio 2 cu lapte de capra  este o modalitate excelenta de a-ti hrani copilul atunci cand nevoile nutritionale cresc dupa 6 luni. Contine toate substantele nutritive importante pentru un copil care este initiat in alimentatia diversificata si este usor de digerat datorita compozitiei proteinei.

Topfer 2 cu lapte  de capra are proteine ​​similare cu laptele de vaca si, prin urmare, nu ar trebui utilizat pentru copiii cu alergii la proteine ​​la laptele de vaca. Produs in conformitate cu cele mai recente cunostinte nutritionale, Topfer 2 cu lapte de capra respecta cele mai inalte standarde de calitate.

Proprietati:

- Contine lapte de capra organic si alte ingrediente provenite din ferme ecologice

- Usor de digerat datorita compozitiei speciale a proteinelor

- Respecta cele mai inalte standarde de calitate bazate pe cele mai recente descoperiri ale stiintei nutritionale

- Dupa luna a 6 a

Mod de utilizare: Fierbeti cantitatea necesara de apa si lasati-o sa se raceasca  pana la aproximativ 40 ° C- 50 ° C. Puneti jumatate din apa in sticla - inainte de utilizare, asigurati-va ca sticla si tetina au fost sterilizate corespunzator. Turnati cantitatea  de Topfer Bio 1 prevazuta in tabel. Pentru o dozare corespunzatoare se va nivela cantitatea de lapte praf din lingurita gradata. Inchideti sticla si agitati puternic. Adaugati restul de apa fiarta si  agitati din nou puternic.

Important! Topfer Bio 2 cu lapte de capra are proteine ​​similare cu laptele de vaca si, prin urmare, nu ar trebui sa fie utilizat pentru copiii cu (suspectati) alergii la proteinele din lapte de vaca. Alaptarea exclusiva in primele 6 luni este cea mai buna pentru copilul tau. Topfer Bio 2 cu lapte de capra trebuie folosit  numai dupa 6 luni, ca parte a unei diete mixte. Daca nevoile individuale de crestere si dezvoltare ale bebelusului dvs. pot face necesara utilizarea acestei formule ca parte a unei diete echilibrate mai devreme - va rugam sa consultati medicul pediatru.   Topfer Bio 2 cu lapte de capra contine zahar. Nu dati bebelusului biberonul pentru a-l folosi ca suzeta sau pentru a suge constant. Contactul regulat sau continuu cu alimentele care contin carbohidrati poate provoca carii grave, ducand la deteriorarea dintilor. Deci, odata ce bebelusul nu mai doreste, sticla trebuie sa fie luata.

Ingrediente: Lapte praf de capra*, Maltodextrina*, Lactoza*, Uleiuri vegetale (Ulei de palmier*1, Ulei de floarea-soarelui, Ulei de rapita*), Amidon*, Acid docosahexaenoic din ulei de peste, Citrat de sodiu, Carbonat de calciu, L-triptofan, L-cisteina, Vitamina C (Acid L-ascorbic, L-ascorbil 6- palmitat), L-izoleucina, L-tirozina, Lactat de fier, Vitamina E (Acetat de tocoferil DL-al­fa), Sulfat de zinc, Vitamina D (Colecalciferol), Acid pantotenic (D-pantote­nat de calciu), Vitamina A (Acetat de retinil), Niacina (Nicotinamida), Sulfat de cupru, Vitamina B12 (Ciancobalamina), Vitamina K (Fitomenadiona), Acid folic, Vitamina B1 (Mononitrat de tiamina), Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxina), Sulfat de mangan, Selenat de sodiu, Iodat de potasiu, Biotina (D-biotina). *de provenienta organica 1ulei de palmier organic din culturi sustinute 61% faina din alac integral*1, 30% fulgi de ovaz*, 5% fulgi de banane*, 4 % fulgi de mere*, Clorhidrat de tiamina (viatmina B1) * de origine organica (1)Alacul este o specie de grau. Prezentare: 400 gr

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!