Lapte praf Nestle NAN Fara Lactoza 400g 0+ luni

36Lei
66 Lei (-46 %)

Lapte praf Nestle NAN Fara Lactoza 400g 0+ luni

Cod: 7613034909466
36Lei
66 Lei (-46 %)
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Laptele praf Nestle NAN FARA LACTOZA este o formula speciala destinata alimentatiei sugarilor, copiilor si adultilor atunci cand trebuie sa evite lactoza. Se poate folosi de la nastere, la recomandarea medicului.

Ingrediente:

Sirop de glucoza uleiuri vegetale (palmier, rapita slab erucic, cocos, floarea soarelui, Cryptecodinium cohnii, Mortierella alpina), proteine din zer, proteine din lapte, citrat de calciu, hidroxid de potasiu, emulgator (lecitine) (contine soia), corectori de aciditate (acid fosforic, acid citric), culturi de L.reuteri*, hidroxid de sodiu, clorura de potasiu, clorura de magneziu, ascorbat de sodiu (vitamina C), taurina, inozitol, niacina, acetat de DLA- tocoferil (vitamina E), mononitrat de tiamina (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), sulfat de mangan, iodura de potasiu, acid folic, filochinona (vitamin K1), D-biotina, selenat de sodiu, colecalciferol (vitamina D3), cianocobalamina (vitamina B12), sulfat de zinc, sulfat feros, sulfat de cupru, fosfat de calciu, bitartrat de colina, nucleotide, L-carnitina, hidroxid de calciu. *DSM 17939 sub licenta de la BioGaia AB.
Contine lapte, zer, soia.

Conditii de pastrare:
A se pastra la loc uscat si racoros. Inchideti cutia dupa fiecare utilizare si depozitati-o la loc uscat si racoros. Trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.

Contraindicatii:
Nu poate fi administrat in caz de GALACTOZEMIE, malabsorbtia GLUCOZA-GALACTOZA (Nan fara lactoza contine urme reziduale de lactoza, pe care unii experti le considera prea mari in astfel de cazuri).

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!