Descrierea produsului

Cea mai bine vânduta franciza Lego Batman revine cu un pachet plin de actiune si aventura!

În Lego Batman 3: Beyond Gotham, Batman îsi uneste fortele cu super-eroii din universul DC Comics si pleaca în spatiu pentru a-l opri pe maleficul Brainiac sa distruga Pamântul. Folosind puterea Inelelor Lantern, Brainiac micsoreaza lumile pentru a le adauga colectiei sale nebune de orase în miniatura.

Acum cei mai mari super-eroi si cei mai vicleni infractori trebuie sa colaboreze si sa calatoreasca în diferite lumi pentru a colecta Inelele Lantern si pentru a-l opri pe Brainiac înainte sa fie prea târziu.

Lupte captivante în spatiu

– Pentru prima data în franciza Lego Batman, lupta-te cu Batman si aliatii sai în spatiu si în lumile Lantern, inclusiv Zamaron si Odym. Colectie impresionanta de eroi si infractori DC Comics

– Joaca-te si deblocheaza peste 150 de personaje unice cu puteri si abilitati incredibile, inclusiv membrii Ligii Dreptatii si personajele Big Lego, ca Cyborg, Solomon Grundy si altii.

Poveste unica si intrigi noi

– Deghizarile surpinzatoare, abilitatea de control a lui Brainiac si puterea Inelelor Lantern vor aduce caracteristici noi personajelor despre care credeai ca stii totul.

Sparge accesul computerelor - Intra într-o lume virtuala în care va trebui sa scapi din labirinturi, sa te lupti în arena sau sa gasesti diferite coduri.

Roata de gadgeturi – Alege si upgradeaza abilitatile personajului tau printr-o simpla apasare de buton.

Varietate de locatii – Viziteaza Hall of Justice, Batcave si Justice League Watchtower pentru a accesa magazine, camere de trofee si pentru a personaliza eroii si vehiculele.