Descrierea produsului

Totul este grozav la acest set LEGO® City Transportor de buggy (60288), care include un SUV de teren cu remorca de transportat un buggy dirijabil de curse de tip Baja.

Iar cu cele 2 minifigurine soferi de curse, totul e pregatit pentru curse palpitante de mare viteza!

Distractivul set include un manual de instructiuni si Instructions PLUS, ghidul interactiv din aplicatia gratuita LEGO Building Instructions de pe dispozitivele smart.

Acest ghid interactiv de constructie, cu functii incredibile de marire si rotire, transforma incepatorii in maestri in constructii LEGO imediat.&bull Accelereaza creativitatea copilului cu acest set cu modele multiple, care este o introducere impresionanta in universul LEGO® City Great Vehicles.

Ce gasesti in cutie?

Copiii pot crea un SUV de teren si o remorca cu rampe rabatabile pentru transportarea buggy-ului de curse dirijabil, plus 2 minifigurine soferi si accesorii grozave.

SUV-ul are doua locuri pentru minifigurine. Iar copiii pot dirija directia buggy-ului Baja prin inclinari la stanga sau dreapta.

Pot de asemenea sa combine vehiculele cu alte seturi originale LEGO pentru scenarii mai ample!&bull LEGO® City Transportor de buggy (60288) este o idee superba de cadou de Craciun sau zi de nastere de oferit baietilor sau fetelor de la 5 ani in sus.

Construit, transportorul de buggy (incluzand remorca cu buggy) masoara 7 cm inaltime, 30 cm lungime si 6 cm latime.

Accesoriile LEGO incluse sunt o casca de pilot de curse, un stingator, o cheie si un ciocan.

Include instructiuni tiparite si Instructions PLUS ghidul interactiv care face din construit o joaca de copii (parte din aplicatia gratuita LEGO Building Instructions).