Descrierea produsului

Tinerii fani ai camioanelor pot construi si se pot intrece in desert intr-un Camion Racheta LEGO Creator 3in1 inainte de a-l reconstrui intr-un vehicul pentru teren dificil sau o motocicleta cu 4 roti. imbogateste imaginatia fanilor vehiculelor cu acest set de jucarie LEGO Creator 3in1 Camion Racheta (31103).

Copiii vor adora sa depaseasca limite cu acest set de construit ce include un camion verde cu alb, prevazut cu racheta pe spate, conducta de admisie si spoiler ajustabil.Emotie si actiune fara limiteCopiii se bucura de 3 experiente diferite de constructie cu acest set LEGO Creator 3in1.

Odata ce au construit camionul racheta, il pot reconstrui intr-un vehicul pentru teren dificil sau o motocicleta cu 4 roti sau isi pot lasa creativitatea libera si construi ceva nou.

Camionul Racheta si vehiculul de teren au o cabina pentru o mini-figurina (care nu e inclusa). Aceasta jucarie grozava determina joaca plina de imaginatie si este o alegere sigura pentru orice cadou.

Modele legendare, realiste de actiuneSeturile Creator 3in1 ofera copiilor modele detaliate si realiste. Modelele ofera oportunitati nelimitate de joaca si constructie si ii ajuta pe tinerii de toate varstele sa devina creativi.

Seturile distractive, pline de actiune sunt un cadou minunat de Craciun sau zi de nastere.

• Inspira joaca pe roluri a copiilor cu acest set uimitor, care include 3 modele in 1 singur un camion racheta, un vehicul de teren si o motocicleta cu 4 roti. Este un cadou extraordinar pentru copii, construirea si reconstruirea ducand jocul la infinit.

• Aventura te asteapta! Copiii isi pot pune in practica abilitatile lor de constructori in moduri noi, spargand bariera sunetului cu jucaria Creator 3in1 Camion Racheta (31103), traversand diverse tipuri de relief cu vehiculul pentru teren dificil, concurand cu motocicleta pe 4 roti sau construind orice altceva.

• Acest set ofera 3 optiuni de constructie in 1 singura, astfel copiii isi pot crea vehicule de jucarie cu care sa se joace individual sau ca parte a seturilor LEGO pe care le au deja.

Copiii isi sporesc abilitatile de a construi si crea de fiecare data cand se joaca.

• Fanii vehiculelor superbe si a seturilor de constructie creative vor adora acest set deosebit! Camionul racheta cu motor de avion, vehiculul de teren si motocicleta rapida pe 4 roti sunt o ocazie deosebita pentru baieti si fete de peste 7 ani.

• Detaliat si construit pentru actiune. Camionul racheta masoara peste 8 cm inaltime, 22 cm lungime si 7 cm latime, ceea ce inseamna ca aceasta jucarie uimitoare este suficient de mica pentru a fi luata la drum, dar suficient de mare pentru o mini-figurina (care nu este inclusa)!

• Animat de creativitatea copiilor, pentru ore nesfarsite de distractie! Aceasta jucarie fara baterii ajuta copiii sa se joace si sa isi constientizeze abilitatile de solutionare a problemelor, dar le ofera si placerea de a descoperi noi aventuri pe cont propriu.

• Joaca incepe de la deschiderea cutiei, copiii construind si reconstruind orice model din cele 3 sau creand unul nou. Instructiunile usor de respectat ajuta la asamblarea rapida, oferind copiilor mandria de a construi pe cont propriu si distractie nesfarsita.

• Inspira posibilitati nesfarsite pentru copii pentru a se juca cu seturile LEGO Creator 3in1. Acest set de jucarie camion ajuta la dezvoltarea imaginatiei si creativitatii copiilor in timp ce dezvolta povesti noi cu fiecare reconstruire.

• Caramizile LEGO respecta cele mai inalte standarde industriale, ceea ce garanteaza ca sunt consecvente, compatibile si se conecteaza cu usurinta de fiecare – si asta inca din anul 1958.

• Noi, la Grupul LEGO, scapam, turtim, rasucim, incalzim, muscam, indoim, zgariem si intindem caramizile si piesele LEGO pentru a ne asigura ca fiecare set de constructie intruneste cele mai ridicate standarde globale de calitate si siguranta.