Descrierea produsului

Aceasta combinatie palpitanta de caramizi LEGO DUPLO este plina de idei si inspiratie!

În timp ce parintii si copiii construiesc, se joaca si reconstruiesc, aceasta jucarie educativa plina de imaginatie le va dezvolta celor mici abilitatile de constructie creativa.

Incurajeaza creativitatea copiilor cu acest set introductiv!

Caramizile mari au fost create special pentru maini mici, iar instructiunile simple garanteaza ca joaca va incepe imediat!

Cei mici vor putea construi o casa, o inghetata, o balena, o floare, un elicopter, o floare si nu numai, ceea ce le va oferi subiecte de discutie interesante si povesti pe roluri.

Distractia creativa continua si cu propriile creatii ale tinerilor constructori!

Seturile de joaca LEGO DUPLO pun in mainile copiilor joaca creativa care ii va ajuta sa se exprime si sa dobandeasca incredere in sine.

Cu locatii si obiecte usoare de recunoscut, personaje familiare si caramizi create special pentru ei, prescolarii vor fi inspirati si vor fi entuziasmati sa combine joaca cu invatatul!

Micul tau constructor va adora aceasta combinatie de caramizi colorate LEGO DUPLO.

Cu 15 modele distractive si optiuni nelimitate de constructie creativa, acest set de joaca versatil va starni interesul tuturor copiilor.

Include 80 de piese colorate, destinate copiilor mici, din care se pot construi 15 modele distractive, precum un cal, o inghetata, o balena, o floare, si multe altele.

Pe masura ce construiesc, se joaca si isi imagineaza, copiii vor dobandi abilitati care le vor folosi o viata intreaga.

Distreaza-te si invata alaturi de micutul tau constructor.

Începe cu 15 modele simple si ajuta-l sa isi aleaga modelul preferat (oare o fi inghetata?).

Apoi incurajeaza-l sa isi construiasca propria creatie.

Aceasta jucarie educativa este un cadou excelent pentru orice ocazie, destinat baietilor si fetelor mai mari de 18 luni.