Descrierea produsului

Haide sa petrecem o zi plina de veselie cu setul LEGO Friends 41375 Debarcaderul cu distractii din Heartlake.

Acest parc de distractii de jucarie include un chiosc de bilete si porti rotative pe unde prietenii pot intra si iesi.

Exista si un stand cu o roata a norocului unde vizitatorii pot incerca sa castige gustari.

Caruselul include 3 scaune care se invart cu viteza datorita mecanismului de rotire.

Atractia principala insa este corabia-fantoma a piratilor unde fanii Friends pot trai senzatii tari in timp ce trec cu viteza prin epava.

Cand barca trec prin foliile textile inspaimantatoare ale parcului, patrunde intr-o lume plina de lilieci, schelete si scorpioni.

Aceasta jucarie de construit pentru copii include 5 mini-papusi plus 2 animale si 2 minifigurine schelet.

Acest set include 5 mini-papusi Olivia, Emma, Stephanie, Zack si Chloe, plus un delfin, o pasare si 2 minifigurine schelet.

Parcul de distractii LEGO este alcatuit dintr-un chiosc de bilete, un stand de snacksuri, roata norocului, un carusel cu hinte si o corabie bantuita.

Corabia are un semn pentru masurarea inaltimii, o bariera la intrare, o barca si o sina de roller coaster care trece printr-o serie de scenarii infricosatoare.

Accesoriile parcului de distractii includ popcorn, inghetata, vafe, un bilet de intrare, bani, telefon mobil, o poseta, o prajitura, briose, pizza si un ursulet de plus.

Corabia-fantoma a piratilor include cortine si vele noi pentru 2019, o timona, un pocal auriu si o sticla, felinare, sabii, un cufar, pietre pretioase, un ceaun, o undita, o scoica uriasa, o caracatita si o meduza, monede de aur, un paianjen, un scorpion, un liliac, diverse creaturi subacvatice, o camera foto, o caramida luminoasa, un coral si o ancora.

Acest produs necesita 2 baterii LR 41 de 1,5V incluse in set.impreuna cu 41373 Caruselul Caracatita si 41337 Pendul Subacvatic pentru a crea un parc de distractii imens plin de ocazii pentru joaca sociala.

Corabia-fantoma masoara peste 30 cm inaltime, 17 cm latime si 40 cm lungime.

Caruselul masoara peste 26 cm inaltime, 18 cm latime si 18 cm lungime.

Include o caramida luminoasa.

Lego Friends Debarcaderul cu distractii din Heartlake City

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra