Descrierea produsului

LEGO® Harry Potte Ora de Ierbologie de la Hogwarts (76384) este un set cu o sala de clasa ascunsa intr-o carte de joaca construita din caramizi.

Odata ce o deschid, copiii vor putea participa la ora de Ierbologie din sera a profesoarei Sprout.

Acest set de joaca portabil este plin cu detalii si accesorii familiare din filmele Harry Potter.

Unele elemente sunt integrate in intreaga constructie, precum dulapul de depozitare, iar altele sunt libere, precum zona de ingrjire a plantelor, marindu-ti astfel spatiul de joaca.

Acest set Harry Potter captivant se combina cu alte seturi din aceasta colectie, fiecare set dezvaluind o aventura diferita la orele magice de la Hogwarts.

Prevazute cu o culoare distinctiva si un motiv unic, seturile din aceasta serie se conecteaza pentru a crea o experienta de joaca la 360 de grade.

Esti in cautarea unui cadou pentru fanii Harry Potter?

Seturile de joaca LEGO Harry Potter ofera o gama captivanta de cadouri care ii vor incanta pe tinerii vrajitori si vrajitoare.

LEGO® Harry Potter Ora de Ierbologie de la Hogwarts (76384) este o carte de joaca construita din caramizi care se deschide pentru a dezvalui sera castelului Hogwarts, unde au loc orele de Ierbologie.

Include minifigurinele Cedric Diggory, Neville Longbottom si profesoara Pomona Sprout, o carte de vraji, o recolta de dovleci, o statie de ingrijire a plantelor cu galeata si robinet de aur si un fundal cu sera.

Copiii vor deschide coperta setului pentru a intra la ora de Ierbologie a profesoarei Sprout.

Exista unelte de gradinarit si plante fermecate cu care pot exersa si semne de avertisment langa Matraguna mostruoasa!

Pentru varste de la 8 ani in sus.

Un cadou excelent pentru tinerii vrajitori si vrajitoare care sunt in cautarea unui nou mod de a experimenta magia si aventurile palpitante din Harry Potter.

Acest set magic de la Hogwarts masoara peste 12 cm inaltime, 8 cm lungime si 4 cm latime, avand dimensiunile perfecte pentru o joaca portabila.

Arata super tare si expus pe un raft. Include accesorii autentice o lopata de argint, forfece de argint si o sectiune de sera pe care copiii o vor recunoaste din filmele Harry Potter.

Exista o serie de astfel de seturi magice ce pot fi colectionate, fiecare gandit si decorat pentru a recrea o sala de clasa diferita din Hogwarts Ora de Potiuni 76383, Ora de Transfigurari 76382, Ora de Farmece 76385.

Împreuna, acestea se combina pentru a crea un spatiu de joaca de 360 de grade.

Toate seturile LEGO Harry Potter contin personaje preferate, accesorii distractive si locatii familiare din filme.

Reprezinta un cadou magic si captivant pentru tinerii vrajitori si vrajitoare de pretutindeni.

Lego Harry Potter moment Hogwarts lectia de ierbologie

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra