Descrierea produsului

Copiii se pot juca intr-o lume digitala bantuita cu aceasta masina de jucarie pentru plaja LEGO Hidden Side cu realitate augmentata (AR) cu minifigurinele Jack, Parker si fantome!

Copiii adora uimitorul univers Hidden Side, unde lumea fizica si cea digitala se contopesc! Aceasta Masina de plaja a lui Jack, din seria LEGO Hidden Side (70428), combina un model LEGO construibil cu o aplicatie pentru a oferi o experienta de joc cu realitate mixta pentru unul sau mai multi jucatori, in care interactiunea cu jucaria genereaza evenimente in lumea digitala.

Uimitoare jucarie interactiva de constructie LEGOMasina de plaja a lui Jack dezvaluie o lume digitala bantuita atunci cand este privita printr-un smartphone sau o tableta care are aplicatia LEGO Hidden Side AR.

Apoi copiii ajung sa exploreze, sa rezolve mistere, sa vaneze fantome si sa se lupte cu fantoma sef, Trucker Dale, fie singuri, fie online impreuna cu prietenii. si cu 3 minifigurine, exista loc si pentru distractie prin interpretarea de roluri imaginare!

Despre Hidden Side in continua schimbareJucariile LEGO Hidden Side aduc jocul interactiv cu realitate augmentata (AR) la modelele LEGO.

Aceasta experienta de joc este imbunatatita constant prin continut nou, fantome si evenimente speciale noi. Pur si simplu instalati aplicatia gratuita Hidden Side AR creata pentru dispozitive inteligente si scanati acest model pentru a-l aduce la viata!

• Copiii cu varsta de peste 7 ani vor adora acest set LEGO Hidden Side, cu o masina de plaja cool, echipata pentru a combina jocul creativ LEGO cu jocul digital pentru o experienta uimitoare cu realitate augmentata (AR) fie pentru un singur jucator, fie pentru mai multi.

• Ce vei gasi in cutie? Acest set de joaca cu realitate augmentata LEGO include o masina de plaja Hidden Side interactiva digital, cu caracteristici si functii interesante, plus minifigurinele Jack, Parker si mecanicul posedat, Scott Francis.

• Aceasta masina de plaja de jucarie LEGO se transforma atunci cand este privita printr-un dispozitiv inteligent care are aplicatia gratuita LEGO AR. Apoi copiii ajung sa rezolve mistere, sa vaneze fantome si sa se lupte cu fantoma sef, Trucker Dale, intr-o lume digitala bantuita.

• Aceasta jucarie LEGO Hidden Side este ideala pentru fanii jucariilor de constructie LEGO si pentru copiii cu varsta de peste 7 ani, care iubesc realitatea virtuala si jocurile video. Este un minunat cadou de Craciun, pentru ziua de nastere sau pentru orice alta zi!

• Atunci cand este construit, acest model de Masina de plaja a lui Jack LEGO Hidden Side (70428) masoara peste 3” (10cm) inaltime, 4” (11cm) lungime si 3” (8cm) latime.

• Set de constructie fara baterii. Aplicatia Hidden Side AR este compatibila cu dispozitivele iOS si Android selectate.

 Poti sa verifici compatibilitatea pe www.LEGO.com/devicecheck. Copiii ar trebui sa ceara permisiunea parintilor inainte de a intra online.

• Este usor sa incepi cu acest set de construire cu realitate augmentata LEGO Hidden Side.

 Vei gasi instructiuni usor de urmat in cutie si online – asa ca pur si simplu deschide pungile cu caramizi si sa inceapa distractia!

• Universul LEGO Hidden Side se gaseste in orasul fictiv Newbury, unde fantomele bantuie oamenii si cladirile.

 Experienta de joc cu realitate augmentata este imbunatatita constant prin continut nou, fantome si evenimente noi.

• Concepute la cele mai inalte standarde si criterii din industrie, caramizile si piesele LEGO Hidden Side sunt consecvente, compatibile si se prind si desprind usor de fiecare data.

• La LEGO Group, testam in detaliu seturile de joaca Hidden Side pentru a ne asigura ca fiecare dintre aceste jucarii unice respecta cele mai inalte standarde de siguranta si calitate la nivel mondial.

Lego Hidden side masina de plaja a lui Jack 70428

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra