Descrierea produsului

Creeaza si comanda uimitorii roboti LEGO® MINDSTORMS® EV3 cu senzor tactil, senzor de culoare, senzor infrarosu si 550+ elemente LEGO Technic !

Creeaza si comanda roboti care fac ceea ce vrei cu LEGO® MINDSTORMS® EV3 ! Combinând versatilitatea sistemelor de constructie LEGO cu cea mai avansata tehnologie dezvoltata vreodata, elibereaza puterile creative ale noului set LEGO MINDSTORMS EV3 pentru a crea roboti care merg, vorbesc, gândesc si fac tot ce tu îti imaginezi.

Urmeaza pas cu pas instructiunile 3D de construire pentru a crea robotii TRACK3R, R3PTAR, SPIK3R, EV3RSTORM si GRIPP3R si a-i aduce la viata cu o interfata de programare usoara, intuitiva si bazata pe pictograme.

Foloseste telecomanda pentru a accepta provocarea unor misiuni pregatite sau descarca aplicatia gratuita cu care îti poti comanda robotul folosind un dispozitiv inteligent. Iar daca vrei sa împartasesti cu altii creatia ta, înregistreaza-te pe LEGO.com/mindstorms pentru a accesa informatii bogate si pentru a interactiona cu imensa comunitate a fanilor LEGO MINDSTORMS. Revolutia robotilor LEGO MINDSTORMS EV3 a început !

* La baza produsului se afla Intelligent EV3 Brick cu un puternic procesor ARM9, port USB pentru WiFi si conexiune la Internet, card reader Micro SD, butoane iluminate din spate si 4 porturi de motor.

* Include 3 servo motoare interactive, telecomanda, sonzor de culoare îmbunatatit si cu design nou, senzor tactil cu design nou, senzor infrarosu si 550+ elemente LEGO Technic

* Controleaza-ti robotul cu sistemul de senzori infrarosu !

* Software intuitiv (PC si Mac) bazat pe pictograme si interfata de programare drag-and-drop

* Controleaza si comanda-ti robotul cu telecomanda anexata sau descarca aplicatia gratuita pentru dispozitivul tau inteligent !

* Contine 550+ elemente LEGO® Technic – tot ce ai nevoie pentru a crea roboti uimitori !

* Instructiunile de asamblare pentru cei 5 roboti sunt incluse. Descarca instructiuni de construire suplimentare dezvoltate de fani si aprobate de LEGO de peLEGO.com/mindstorms !

* Accepta provocarea misiunilor gata pregatite !

* Împartaseste-ti realizarile cu o imensa comunitate online pe LEGO.com/mindstorms !

* Admira-i designul în negru, rosu si alb !

* Bateriile nu sunt incluse

* Daca îi poti gândi, LEGO MINDSTORMS EV3 îti permite sa îi creezi !

* SPIK3R (inclusiv picioarele) masoara peste 41 cm în înaltime, 38 cm în lungime si 40 cm în latime

* EV3RSTORM masoara peste 41 cm în înaltime, 19 cm în lungime si 21 cm în latime

* R3PTAR masoara peste 35 cm în înaltime, 81 cm în lungime si 8 cm în latime

* GRIPP3R masoara peste 30 cm în înaltime, 24 cm în lungime si 18 cm în latime

* TRACK3R masoara peste 9 cm în înaltime, 27 cm în lungime si 21 cm în latime.

 

Numarul pieselor în cutie: 601

Varsta recomandata:10 - 16 ani