Descrierea produsului

Setul LEGO NINJAGO Avionul Dragon de Aur al lui Zane (71770) permite copiilor de 7+ ani sa recreeze scene pline de actiune din serialul TV NINJAGO Crystallized.

Acest avion NINJAGO impresionant include o carlinga in care poti pune minifigurine si aripi aurii extensibile care il fac sa arate ca o stea ninja zburatoare.

Acest set de constructie ninja include 3 minifigurine Cole Dragon Auriu cu o pereche de aripi, Zane Auriu si Generalul Vangelis pentru a pune in scena batalii palpitante dintre fortele binelui si raului in Orasul NINJAGO.

Jucariile NINJAGO incurajeaza copiii sa lase ecranele telefoanelor si tabletelor si sa patrunda intr-o lume palpitanta plina de fantezie.

Aici se pot alatura eroilor ninja pentru a se lupta impotriva fortelor raului cu o colectie fantastica de seturi de joaca inclusiv roboti, masini, avioane, dragoni si temple.

Set de joaca cu avion NINJAGO fanii ninja vor adora sa joace pe roluri actiunea din seria TV NINJAGO Crystallized cu setul LEGO NINJAGO Avionul Dragon de Aur al lui Zane (71770).

3 minifigurine include Cole Dragon Auriu cu o pereche de aripi, Zane auriu si maleficul General Vangelis pentru a porni batalii pline de actiune.

Avion de jucarie NINJAGO acest avion cu reactie include o carlinga in care poti pune minifigurine si aripi aurii extensibile care il fac sa arate ca o stea ninja zburatoare.

Acest set cu 258 de piese este un cadou grozav pentru copiii de 7+ ani care adora actiune ninja si jucarii de construit.

Avionul masoara peste 7 cm inaltime, 26 cm lungime si 30 cm latime.