Descrierea produsului

Copiii creativi care adora sa construiasca seturi clasice cu corabii LEGO NINJAGO si care se bucura de distractia cu jucarii vor adora Destiny’s Bounty 71705.

Acest set detaliat si interactiv pentru copii include o nava LEGO NINJAGO si 7 figurine de actiune ninja, inclusiv Wu, Kai, Jay, Zane si Cole.

Tinerii ninja isi pot pune la cale propriile aventuri epice NINJAGO cu acest set interactiv plin de actiune, o varianta imbunatatita a corabiei NNJAGO din sezonul 1 al serialului TV.

Seturile de construit LEGO NINJAGO le permit copiilor sa patrunda intr-o lume a aventurilor palpitante unde pot intra in echipa cu proprii lor eroi ninja pentru a invinge dusmanii malefici.

Fanii NINJAGO vor fi captivati de o gama variata de seturi de joaca, corabii, masini, dragoni, temple si figurine de construit.

Set LEGO NINJAGO Destiny’s Bounty detaliat si actualizat, cu 7 minifigurine pentru fanii ninja pentru a recrea scene din universul palpitant NINJAGO.

Acesta este un set excelent pentru copiii carora le place sa isi creeze propriile povesti.

Acest set NINJAGO Legacy include o nava grozava LEGO Destiny’s Bounty si 7 minifigurine Wu, Kai, Lloyd Garmadon tanar, Samurai X, Zane, Jay si Cole.

Fanii NINJAGO primesc astfel o gramada de personaje pentru a se juca pe roluri.

Aceasta jucarie ninja Destiny’s Bounty le permite copiilor sa sarbatoreasca istoria bogata a universului NINJAGO, incepand cu sezonul 1 al seriei TV.

Fanii ninja pasionati se vor distra de minune lansand la apa ancora corabiei, rotind motoarele si miscandu-i velele.

Acest set de joaca cu 1781 de piese este o experienta de constructie distractiva pentru baietii si fetele cu varste de minim 9 ani si este un cadou grozav de zi de nastere.

Acest set de joaca permite tinerilor creativi sa se piarda intr-o lume unica a fanteziei.

Corabia Destiny’s Bounty masoara peste 32 cm inaltime, 44 cm lungime si 38 cm latime.

Setul include instructiuni usoare de urmarit.

Astfel copiii isi pot construi corabia NINJAGO repede inainte de a porni spre o noua aventura.