Descrierea produsului

Joaca pe roluri batalii epice pentru sulul de pergament cu Spinjitzu Interzis cu LEGO® NINJAGO® 70675 Katana 4x4.

Acest vehicul ninja pentru copii este prevazut cu o cabina pentru o minifigurina, un shuriken rotativ ascuns cu functie de piston, doua lansatoare cu arc si un compartiment pentru depozitarea armelor.

Copiii vor adora sa recreeze scene din serialul TV NINJAGO si sa isi imagineze propriile lor povesti cu cinci minifigurine, arme si accesorii, printre care se numara si un sul de pergament cu Spinjitzu Interzis pe un stand construibil si vartejul de spinjitzu al Nyei FS.

Ofera-i unui constructor LEGO o experienta uimitoare de constructie cu Instructions PLUS, disponibil gratuit in aplicatia LEGO Life pe tableta si smartphone.

Instructiunile intuitive si usoare de urmarit permit marirea si rotirea creatiei din mers.

Instructions PLUS este perfect si pentru tinerii constructori pentru ca ii ghideaza prin procesul de constructie, oferindu-le o satisfactie mai mare la final. Include cinci minifigurine LEGO® NINJAGO® Kai, Nya FS, Char, Pyro Whipper si Pyro Slayer.

Vehiculul de jucarie Katana 4x4 este prevazut cu o cabina care se deschide, un shuriken rotativ ascuns cu functie de piston, doua lansatoare cu arc, un compartiment pentru depozitare cu arme de aur, roti cu jante aurii, turbo booster-e cu element de flacara, un steag ninja si arme decorative.

Foloseste parghia de sub vehicul pentru a dobori minifigurinele cu shuriken-ul.Include si un sul de pergament cu Spinjitzu Interzis si un stand construibil.

Acest set LEGO® NINJAGO® include katanele de aur ale lui Kai, sceptrul viperin al lui Char, biciul lui Pyro Whipper si sabia lui Pyro Slayer.

Printre accesorii se numara o gluga si un vartej spinjitzu pentru Nya, coada de sarpe a lui Char, armura viperina a lui Pyro Whipper si scutul lui Pyro Slayer.

Recreeaza scene palpitante din serialul TV NINJAGO® cu aceasta jucarie distractiva!

Katana 4x4 masoara peste 8 cm inaltime, 21 cm lungime si 13 cm latime.