Descrierea produsului

Pune in scena batalii spectaculoase din sezonul 4 al desenelor TV LEGO NINJAGO cu acest set Turneul Elementelor 71735.

Templul detaliat are o platforma de batalii, o platforma rotativa cu arme, o arma care se invarte si o colectie de lame de jad.Setul ninja perfect care sa inspire joaca plina de imaginatie.

Acest set ofera optiuni nesfarsite de lupta si antrenament cu cele 7 minifigurine ninja Kai, Jay si Lloyd in variantele lor Legacy, maestrii elementali Bolobo, Jacob si Gravis, precum si maleficul Eyezor.

Lloyd Legacy este o minifigurina editie limitata de colectie cu stand pentru a aniversa 10 ani de seturi LEGO NINJAGO.

Setul de construit LEGO NINJAGO Turneul Elementelor 71735 este un templu interactiv si detaliat pe care copiii il pot folosi pentru a isi exersa abilitatile de ninja si pentru a pune in scena batalii epice.

Acest set de joaca ninja include 7 minifigurine ninja Kai, Jay si Lloyd in variantele lor Legacy, maestrii elementali Bolobo, Jacob si Gravis, precum si maleficul Eyezor din sezonul 4 al serialului animat.

Templul ninja include o platforma de batalii pe care poti pune in scena batalii, o platforma rotativa cu arme, o arma rotativa cu care te poti antrena si o colectie de lame de jad care pot fi oferite drept trofee.

Setul include minifigurina colectionabila Lloyd de Aur editie limitata, cu stand pentru a aniversa 1 an de jucarii NINJAGO.

Cauta si celelalte minifigurine speciale colectionabile in seturile NINJAGO Zdrobitorul de Pietre 71736, X-1 Ninja Charger 71737 si Robotul Titan al lui Zane 71738.

Acest set de joaca din 283 de piese cu minifigurina editie limitata ofera o constructie distractiva pentru copiii cu varsta de minim 6 ani si este un cadou ideal pentru baietii si fetele pasionate de universul NINJAGO.

Templul ninja masoara peste 17 cm inaltime, 16 cm latime si 24 cm lungime un set portabil pentru joaca acasa sau pe drum.