Descrierea produsului

Fanii vor iubi sa construiasca si sa expuna propriul droid D-O din filmul Star Wars The Rise of Skywalker. Include si o mini-figurina D-O!

Readu la viata amintiri din filmul Star Wars The Rise of Skywalker cu acest set superb de constructie a unui droid LEGO Star Wars D-O (75278).

Detaliile autentice ale acestui personaj Star Wars iubit sunt recreate superb cu ajutorul caramizilor LEGO iar fanii vor fi incantati de capul D-O care se roteste la 360 de grade si care se inclina, si de antenele articulate.

Proiectat pentru expunereAcest set LEGO include un stand incorporat pentru modelul construit, plus un semn de informare cu o mini-figurina D-O simpatica pentru a atrage privirile acasa sau la locul de munca.

Bun venit in universul LEGO Star Wars inca din anul 1999 Grupul LEGO creeaza versiuni uimitoare din caramizi ale navelor, vehiculelor, locurilor si personajelor emblematice din universul Star Wars.

LEGO Star Wars este cea mai de succes tema cu idei grozave de cadou pentru toate varstele, asa ca, de ce sa nu te alaturi distractiei? 

Fanii isi pot construi propriul model de colectie din iubitul droid D-O (75278) din Star Wars The Rise of Skywalker, reproducand detalii autentice in stilul LEGO pentru a crea o piesa fantastica de construit si expus.

Modelul include antene articulate in timp ce capul sau se inclina si se roteste la 360 de grade la fel ca si personajul din Star Wars.

Include un stand incorporat, plus un semn de informare si o mini-figurina D-O pentru a incanta colectionarii.

Acest model de droid D-O de construit si expus este nou pentru luna mai 2020 si este un model incantator pentru orice fan Star Wars sau de adaugat la colectia unui colectionar LEGO.

Aceasta jucarie droid LEGO Star Wars care include 519 piese aduce distractie fanilor Star Wars de peste 10 ani, si este un cadou ideal de zi de nastere, Craciun sau surpriza pentru o ocazie speciala.

Droidul D-O de construit masoara 27 cm inaltime, 10 cm latime si 16 cm adancime – nu ocupa prea mult spatiu dar va face o impresie deosebita daca este expus acasa sau la birou, pentru a putea fi admirat de prieteni.

Acest set cool, ce nu necesita baterii, ofera o experienta de constructie relaxanta.

Asa ca fa-ti timp si bucura-te construind un personaj Star Wars fantastic, un model de constructie si expunere, cu familia sau prietenii.

Te gandesti sa cumperi acest model de D-O pentru un fan Star Wars nou in lumea seturilor LEGO?

Nicio grija! Acesta include instructiuni clare, pas cu pas, astfel incat sa perceapa provocarea complexa a constructiei cu incredere de Jedi.

Seturile de constructie LEGO Star Wars sunt grozave pentru copii si fanii adulti, sunt modele pentru construit si expus, sau recreat scene din filmul Star Wars dar si de inventat povesti noi si originale.

Exista ceva pentru oricine!

Inca din anul 1958, caramizile LEGO au atins cele mai inalte standarde ale industriei, ceea ce asigura conectarea perfecta si dezasamblarea cu usurinta de fiecare data – nu este nevoie sa folosesti Forta!

Caramizile si piesele LEGO sunt testate aproape in toate felurile pe care ti le poti imagina pentru a ne asigura ca fiecare set de constructie respecta cele mai inalte standarde de siguranta de pe planeta Pamant (si din orice galaxie in care vei calatori!).