Descrierea produsului

Baza Mobila a lui Batman 76160 de la LEGO DC incorporeaza 5 vehicule faimoase, o gramada de arme grozave si instrumente incredibile.

Cu 6 minifigurine LEGO inspirate din filmele Batman, acest set le da copiilor tot ce au nevoie pentru a explora o lume palpitanta plina de aventuri cu Batman!

Alatura-te lui Batman, Batgirl si Nightwing la vanatoarea dupa super criminalii Mr. Freeze, Man-Bat si Bronze Tiger.

Baza mobila este echipata cu cele mai noi tehnologii detaseaza nava Batjet de trailer si deschide-i aripile cand aterizeaza poti scoate ATV-ul din spate ei detaseaza motocicleta din spatele camionului lanseaza scuterul acvatic din fata camionului cu o simpla apasare... ai chiar si o celula de inchisoare la bord pentru raufacatori si o functie de explozie atunci cand acestia evadeaza.

Baza Mobila a lui Batman 76160 este plina de vehicule emblematice, instrumente grozave si arme cu care sa ii ajuti pe Batman si Batgirl sa prinda 4 super criminali notorii.

Aceasta pestera a lui Batman dar pe roti incorporeaza un Batjet, un BatQuad, o motocicleta, un scuter acvatic, un camion de jucarie si 6 minifigurine din filme Batman, Batgirl, Nightwing, Mr. Freeze, Man-Bat si Bronze Tiger.

Acoperisul si peretele lateral care se deschid ofera acces usor la accesoriile lui Batman.

Nu e doar o jucarie pentru fanii filmelor cu Batman, ci si pentru orice copil cu varsta de minim 6 ani caruia ii place sa isi foloseasca imaginatia cand se joaca.

Baza Mobila a lui Batman 76160 masoara peste 38 cm lungime, marimea perfecta pentru joaca si pentru transportarea lui Batman si a arsenalului lui.

Aceasta jucarie nu are nevoie de baterii.

Functioneaza folosind imaginatie pura!

Doar deschizi cutia si distractia poate incepe.Instructiuni simple sunt incluse pentru a ajuta copiii sa construiasca si sa se bucure cat mai mult de functiile si detaliile acestui set.