Descrierea produsului

Construieste laboratorul lui Iron Man si testeaza diversele armuri ale acestuia!

Condu experimente alaturi de Tony Stark si captureaza Outriderii cu LEGO® Marvel Avengers 76125 Iron Man – Sala Armurilor (76125 - Iron Man Hall of Armor).

Setul include un laborator modular ce poate fi combinat si asezat in nenumarate moduri.

Sala include o platforma rotativa cu doua brate robotice articulate cu ajutorul carora Tony Star se echipeaza in Iron Man, un birou, o bucatarie, un suport de arme si unul de ustensile si module pentru armurile lui Iron Man.

Aceasta jucarie LEGO construibila cu Iron Man include si o armura articulata imensa, careia Tony i-a dat numele de Igor, cu carlinga pentru o minifigurina, plus 5 minifigurine - Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41 si Iron Man MK 50.

Recreeaza scene palpitante din universul Marvel si ajuta-l pe Iron Man sa salveze universul in Avengers Endgame!

Include 5 minifigurine din universul Marvel Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41, Iron Man MK 50 si doi Outrideri.

Aceasta jucarie construibila cu super eroi contine laboratorul lui Iron Man cu module detasabile ce pot fi combinate si asezate in multe feluri pentru a crea experiente de joaca alternative.

Laboratorul lui Iron Man include o platforma rotativa cu doua brate robotice un birou cu ecrane albastre translucide, un scaun pentru minifigurina si o cana un modul cu rol de bucatarie cu un blender si un pahar un modul cu un suport de arme la care pot fi atasate un blaster de energie si o lama de energie un modul cu un suport pentru un jetpack un modul cu un suport pentru ustensile module pentru armurile lui Iron Man o antena radar, bariere de protectie, un stingator de incendii si doua flacari.

Acest set de joaca cu super eroi include si o armura Igor, dotata cu carlinga pentru o minifigurina si brate si picioare articulate, plus un robot pe roti.

Printre accesorii se numara fata si parul lui Tony Stark, ce pot fi atasate la armura dorita.

Minifigurinele Iron Man MK 1, Iron Man MK 5 si Iron Man MK 41 sunt noi pentru martie 2019.

Laboratorul lui Iron Man masoara peste 13 cm inaltime, 35 cm lungime si 17 cm latime cu modulele in formatul standard.

Armura Igor masoara peste 9 cm inaltime, 5 cm latime si 9 cm lungime.