Linere biodegradabile Bambino Mio

50Lei

Linere biodegradabile Bambino Mio

Cod: PUFU_2225
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Compoziția și prezentarea le face foarte potrivite și pe rol de șervețele pentru curățarea zonei intime a bebelușului.

Rola conţine 160 de bucăţi de hârtie de protecţie. Linerele sunt biodegradabile şi se pot arunca în toaletă.

Puteţi alege să folosiţi şi hârtie de protecţie atunci când îi puneţi micuţului dumneavoastră un scutec textil refolosibil. Nu e obligatoriu, scutecele lavabile se pot folosi şi fără această hârtie. Dar folosirea ei va face curăţarea mult mai uşoară pentru că atunci când bebeluşul face treaba mare, puteţi arunca hârtia cu tot cu solidele la toaletă. Astfel, scutecul este protejat împotriva murdăririi. Treaba mică trece prin hârtie şi e absorbită de scutecul ecologic, astfel încât funduleţul bebeluşului rămâne uscat. 

De asemenea, dacă vreodată e nevoie să utilizați o cremă pe fundulețul bebelușului, folosind liner protejați materialul scutecului, să nu se îmbâcsească, împiedicând, astfel, absorbtia.

Cum se foloseşte: se pune pe scutecul lavabil, chiar între scutec şi pielea copilului. Când închideţi scutecul, asiguraţi-vă că linerul este chiar pe pielea bebeluşului şi că nu iese afară. Nu îndoiţi hârtia, pentru că nu va absorbi la fel de bine. Folosiţi doar o singură hârtie la un schimb. Dacă nu vreţi să o aruncaţi în toaletă, ci la gunoi, puteţi să aruncaţi întâi solidele de pe hârtie la toaletă.

Cum se folosește pe post de șervețel: Pentru a proteja planeta vă recomandăm să îl spălați pe bebeluș direct la chiuvetă sau cu şerveţele de bumbac pe care le puteți spăla și refolosi. Aceste linere au și rol de șervețel rezistent pentru curățarea zonei scutecului. Trebuie doar să le umeziți cu puțină apă și ați rezolvat problema într-un mod sănătos pentru bebelușul dumneavoastră, și nepericulos pentru planetă. Bambusul nu e doar biodegradabil, dar e și o cultură sustenabilă, care se regenerează foarte repede.

100 % biodegradabilă, fără plastic, chimicale, clor. Făcută cu grijă.

Conţine: materiale naturale 100%.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!