Descrierea produsului

Set educativ alcatuit din 48 de litere mari si 10 carduri ilustrate cu simpatice personaje din universul desenelor animate Disney Planes, 1 marker, un burete si o cutie pentru pastrarea si transportul accesoriilor. Este un mod foarte amuzant si atractiv de invatare a alfabetului. Cardurile magnetice reprezinta simpatice personaje din desenul animat Planes, nume pe care copiii le pot scrie cu ajutorul literelor magnetice.

Copiii pot scrie sau desena cu marker-ul pe tablita, aceasta putand fi oricand stearsa apoi cu buretele din cadrul setului de litere.
Destinat copiilor cu varsta mai mare de 4 ani. Interzis copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.
 
60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!
 
Contine :
- 48 litere magnetice mari
- 10 magneti in forma personajelor din desenul Planes
- 2 fundaluri ilustrand imagini din filmul Planes
- 1 geanta de transport cu manere
- 1 plansa cu doua fete: una alba pentru scris si una magnetica (36 x 25 cm)
- 2 suporti pentru sustinerea plansei
- 1 markere
- 1 burete.