Marsupiu ergonomic SSC Liliputi Rainbow line Feather

650Lei

Marsupiu ergonomic SSC Liliputi Rainbow line Feather

Cod: 2006002020181
Produsul nu este momentan in stoc!
 • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
 • Transport: gratuit*
 • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

 • Livrare rapida direct
  la tine acasa
 • Cauta in peste 100000
  de produse
 • Suport telefonic si online
  specializat
 • Retur in 14 zile, indiferent
  de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-2 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Marsupiul ergonomic SSC Liliputi® reînnoit

Nu mai ai chef să tot cumperi noi și noi mijloace destinate purtării, ci cauți unul care să îți deservească nevoile de la începutul până la sfârșitul vârstei de purtare a bebelușilor și a cărui utilizare este una de maximă siguranță?
În acest caz, Marsupiul ergonomic SSC Liliputi® cu Cataramă a fost inventat tocmai pentru Tine!

Este ideal pentru purtare în față, pe spate sau la nivelul șoldului, utilizarea sa putând fi cu ușurință învățată! Datorită proprietății sale de ajustare, se adaptează perfect formei și structurii corporale ale copilului tău, oferindu-i o poziție ortopedică ideală. Astfel, până la atingerea vârstei destinate purtării, utilizarea marsupiuluiu este una confortabilă și sănătoasă. Conform recomandării noastre, poate fi utilizat de la limita de 3,5 kg până la greutatea de 20 de kg.

Marsupiul ergonomic (SSC) cu cataramă a fost conceput prin colaborare cu specialiști în așa fel, încât coloana, talia și umerii persoanei purtătoare să fie cât mai puțin posibil afectaț de efortul fizic, breteaua cu ajustare ergonomică servind tot în acest scop.
Suportul de lărgire a întinderii poate fi și separat atașat/detașat, cu ajutorul unui fermoar,astfel și bebelușii mai mari sunt sprijiniți și susținuți corespunzător, de la poplitee la poplitee, asigurând o poziție ideală și confortabilă a picioarelor.
Body-ul (panoul) are o înălțime reglabilă pentru a se adapta formei și dimensiunilor corporale ale bebelușului. Nu trebuie să ți faci griji nici atunci când adoarme bebelușul, deoarece gluga pentru dormit cu rol de sprijinire a capului poate fi fixată și îndepărtată în câteva clipe.

Asemenea Marsupiului Liliputi® Lili-Tai și celui cu inele, și Marsupiul ergonomic SSC Liliputi® este prieten cu mediul și cu bebelușul, fiindcă este realizat din bumbac bio – astfel nu reprezintă nici o problemă dacă bebelușul aflat în dentiție îl ronțăie puțin. :) Așadar, toate laolaltă, utilizarea Marsupiului Liliputi® cu Cataramă este simplă și confortabilă, în timp ce marsupiul în sine este într-adevăr de o reală frumsețe.

Te-ai și îndrăgostit deja de el?

Materii prime țesute special în acest scop, cu calificare

La compoziția materialelor se evidențiază cele mai stricte condiții de calitate și de siguranță, toate materiile prime ale marsupiilor sunt din bumbac bio cu calificare GOTS lipsit de orice material nociv. Materiile prime sunt țesute și vopsite în exclusivitate nouă, astfel putem verifica direct calitatea materialului.

Materialul principal al marsupiilor bebe de tip Classic line este pânză cu conținut 100% bumbac bio, pe când partea interioară se produce 100% din bumbac bio nevopsit pentru ca suprafața care intră în contact direct cu bebelușii să fie cât mai naturală. Materialul principal al marsupiilor bebe Rainbow line este pânză cu conținut 100% bumbac bio, pe când prefața colorată decorativă este 100% bumbac.

 • Membru al BCIA (Baby Carrier Industry Alliance)

 • Conform Normelor de Siguranța Europeană (European Safety Norm) EN 13209- 2:2006

GOTS (Global Organic Textile Standard – Standard global pentru textile organice): calificarea cea mai cunoscută la nivel internațional privind textilele biologice verificate asigură prin standardele cele mai stricte ca materialele prime ale textilelor naturale să provină dintr-o producție corespunzătoare și prelucrarea lor se realizează în condiții verificate, prin respectarea prevederilor ecologice, de protecție a mediului, respectiv a celor sociale.

Caracterisitici mai importante:

Marsupiile ergonomic SSC Liliputi dispun de nenumărate caracterisitici care simplifică și fac distractivă purtarea bebelușilor pentru toată familia.

• Pot fi utilizate pentru purtare în principal, în față și pe spate, dar chiar și pe șolduri cu ajutorul benzilor detașabile și lungi.
• Marsupiile dispun de instrucțiuni de utilizare detaliate (cu multe imagini) cu ajutorul cărora oricine își poate însuși utilizarea marsupiilor cu ușurință și siguranță corespunzătoare.
• Gluga pentru dormit asigură susținerea corespunzătoare  a capului și gâtului și în timpul somnului (la copiii mai mari), dar dispune și de funcție de blindare în cazul razelor solare puternice. Iar când nu este utilizată poate fi îndepărtată prin depatentare sau poate fi introdusă în buzunarul marsupiului.
• Cataramele pot fi utilizate ușor, reprezintă calitatea superioară care reprezintă totodată garanția că nu se desfac în timpul purtării. În vederea unei extra siguranțe se găsește o curea de siguranță sub catarame (pentru a minimaliza riscul unei erori umane). Curelele pot fi strânse sau chiar slăbite și în timpul purtării cu ajutorul cataramelor. 
• Prin utilizarea piesei de alunecare montată pe partea umerilor devin posibile reglările mai mici sau alăptarea în timpul purtării. Banda din zona pieptului poate fi reglată în funcție de mărime, iar suportul de cauciuc de dedesubt răspunde pentru libertatea mișcării.
• La capătul centurilor se află scai, respectiv un inel din cauciuc pentru ca surplusul să nu  atârne. Fiecare poate fixa capetele centurilor după plac, le poate băga sub inelele de cauciuc, ori le poate fixa de centuri cu ajutorului scaiului.
• Marsupiile dispun de un accesoriu suport pentru bebeluși, astfel încât purtarea este posibilă chiar de la naștere. 
• Marsupiile ergonomic SSC Liliputi reprezintă cele mai ridicate standarde de calitate și siguranță, proiectarea și aspectul lor urmărește stilul exigent al timpului modern. Marsupiile noastre monocrome sau cu modele reprezintă o alegere confortabilă și cu stil pentru adepții port-bebe-urilor.

Review-uri
Fii primul care evaleaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!