Descrierea produsului

Lascal M1 – este un marsupiu de ultima generatie cu un design minimalist, conceput ergonomic atat pentru mamica, cat si pentru bebelus! Utilizand materiale de ultima tehnologie in materie de auto-ventilatie – am reusit sa crestem simtitor gradul de confort al bebelusului. Protectia pentru cap este realizata din fibre Bamboo foarte delicate, naturale si anti-bacteriene – fiind utila pentru a proteja bebelusul de vant, soare sau ploi.
Modalitatea inovativa de reglare a marsupiului, in 3 etape distincte, contribuie la crearea unei pozitii sigure, atat pentru nou-nascuti, cat si in etapele de crestere ulterioare.Sistemul integrat de suport al zonei lombare a bebelusului vor mentine pozitia sa corecta.

M1 este foarte usor de utilizat, centurile sale de prindere sunt bine protejate, iar designul sau asigura o distributie ideala a greutatii, in zona umerilor si a spatelui mamicii.

Testari si Certificari

Marsupiul Lascal M1 este testatsi aprobat de catre SGS Standards Technical
Services Co
 – fiind in concordanta cu BS EN 13209-2:2005
part 2 and ASTM F 2236-03.

Testarile au fost facute conform urmatoarelor standarde:

Standardele Europene de Siguranta: EN 13209-2:2005, part 2 (Mai 2010)

Standarde US de siguranta: ASTM F 2236-03

Standardele privind noile reglementari referitoare la continutul chimic al produselor:

Test report No. GZ0901002412/CHEM (REACH) si GZ0902008309/CHEM

Caracteristici:

Marsupiu este ajustabil pentru bebelusi cu greutate intre 3.5 kg si 13.5 Kg

Sistemul de sustinere a fost inbunatatit, pentru a impiedica blocarea picioarelor bebelusului in partea din fata

Suportul pentru cap este ajustabil si poate fi pliat in etapele ulterioare

Centurile sunt bine capitonate, iar suportul lombar este realizat din materiale care permit trecerea aerului (pentru a evita supraincalzirea)

Proiectat ergonomic – cu dublu sistem de ameliorare a presiunii, precum si cu sistem de inchidere/deschidere foarte facil

Marsupiul a fost conceput pentru a sustine atat bebelusii mici (cu o greutate de 3.5 kg), precum si pe cei mai mari (cu greutate de pana la 14 kg)
Inaltime ajustabila
Marsupiul este conceput pentru a creste o data cu bebelusul, fara a neglija desigur confortul lui.

Suport in zona capului

Suportul este ajustabil, sustinand capul bebelusului in primele luni de viata. In etapele ulterioare, suportul poate fi adaptat permitandu-i bebelusului sa aiba vizibilitate.

Suport lombar integrat

Noul sistem integrat de sustinere a zonei lombare ofera un suport real pe parcursul tuturor etapelor de crestere a bebelusului

Distributia greutatii

Atat centurile, cat si modalitatea de prindere a marsupiului asigura o distributie ideala a greutatii, atat in zona umerilor, cat si in zona spatelui mamicii.

Fibre testate

Toate fibrele folosite in crearea marsupiului sunt noi si sunt testate conform  Oeko-Tex Standard 100, Class1 pentru produsele destinate bebelusilor.